To je to što me zanima!

Komadina: HDZ pušta duha iz boce. Teško ga je vratiti nazad

Antifašizam mora biti temeljna hrvatska vrijednost, na njemu je Hrvatska nastala. Moramo imati zakone koji sankcioniraju ksenofobiju i fašizam, poručio je Zlatko Komadina
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a i kandidat za predsjednika stranke Zlatko Komadina, gostujući u Intervjuu tjedna Hrvatskog radija komentirao je unutarstranačke izbore u SDP-u.

Komadina je kazao  kako je spreman na javno sučeljavanje, ali to smatra nepotrebnim. 

- Treba vratiti socijal demokraciju u članstvo i SDP članovima. Bez obzira na rezultat - poručio je Komadina dodajući da "SDP mora ostati jedinstvena stranka".

- Svi mi se moramo zalagati za socijaldemokratske vrijednosti i svi, ako ćemo govoriti ratničkim jezikom, tući protiv HDZ-a. Pa ja se, hvala ti Bože, tučem s HDZ-om 25 godina i to uspješno. Ni jedne izbore nisam izgubio pa neću ni ove - kazao je Komadina.

Osvrćući se na dosadašnji tijek kampanje, rekao je - da se u javnosti treba čuvati teških riječi i kvalifikacija. Uvjeren je da je Zoran Milanović antifašist, što kaže - ne može reći za Tomislava Karamarka i mnoge ljude iz njegove stranke. 

-  HDZ pušta duha iz boce, ali ga je teško u bocu vratiti. Antifašizam mora biti temeljna hrvatska vrijednost, na njemu je Hrvatska nastala i mladi to moraju učiti u školama. Moramo imati zakone koji sankcioniraju ksenofobiju i fašizam, a ne koketirati s ustaštvom - kazao je Komadina komentirajući slučaj ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • AtiSalvaro 20.02.2016.

    Drugu Komadini kao političkom fosilu, nije jasno ni u kojoj državi živi ni u kojem dobu živi. Možda je Rijeka zaostala u nekoj drugoj epohi, jer ju nije zahvatio Domovinski rat. Antifašizam nije i ne smije biti državna religija RH. On je samo eufemizam za jugoslavenski titoizam, baštinik totalitarnog komunizma vođenog od političara koji je organizirao najveći pokolj Hrvata u povijesti. Da ima imalo morala Komadina ga ne bi zagovarao. Druže Komadina, kad se pokaješ za Hude jame, Kočevje, Tezno i ostalih 1.400 masovnih stratišta onda ćeš imati moralno pravo dociranja.

  • pravica za sve 14.02.2016.

    Komadina, Hasanbegović je Milo dijete naspram Karamarka...

  • croaticum 13.02.2016.

    Danas rece gospodin Komadina...citat " Uvjeren je da je Zoran Milanović antifašist,..“ Prije je jednom rekao o metodama rada u sdp (milanovicevo vrijeme) da bi "i Goebbels mogao pozaviditi". ....Sta sada reci i sta vjerovati, Komadina vjeruje da je milanovic antifasist, a metode rada???

Komentiraj...
Vidi sve komentare