To je to što me zanima!

Komadina na čelu SDP-a? 'On takav stres ne može podnijeti'

Zlatko Komadina mu je oponent, čovjek koji takvu vrstu stresa nije uspio podnijeti ni pola godine. Milanović ima svijetlu budućnost, smatra novinar Dražen Ćurić
Vidi originalni članak

U emisiji Hrvatskog radija "U mreži prvog" gostovali su novinar Dražen Ćurić i Nenad Zakošek s Fakulteta političkih znanosti. Zakošek je izjavio kako javnost očekuje da se odmah vidi kako će nova vlast funkcionirati, a  Ćurić je dodao: 'U Hrvatskoj su se reforme toliko odgađale da u koji god sektor pogledate, mogli bi se očekivati rezultati, i to već za godinu dana'.

 - Javnost neće imati nerealna očekivanja. Građani su spremni prihvatiti da se nešto čini. Ako ipak imamo ekonomski rast lakše će biti provesti neke reforme - istaknuo je Zakošek.

'Milanović ima snažnu volju voditi. Ta je volja presudna'

Osvrnuli su se i na previranja u SDP-u. Zakošek smatra da Milanović nastoji biti spreman na nove izbore te da još uvijek računa da potvrda ove vlade nije gotova i dodaje: 'Milanović ima snažnu volju voditi. Ta je volja presudna. Dok god njegovi oponenti u SDP-u ne pokažu volju i program, dotle je on u prednosti'.

- Milanović će biti odličan šef oporbe -  kazao je Ćurić i dodao da je u oporbi dopušteno da katkad upotrijebi neku snažniju riječ. 

'Milanović ima svijetlu budućnost'

- Milanović je doista na ovim izborima postigao dobar rezultat u odnosu na ono što se očekivalo prije pola godine. Zlatko Komadina mu je glavni oponent, čovjek  koji takvu vrstu stresa nije uspio podnijeti ni pola godine. Milanović ima svijetlu budućnost unatoč pet izbornih poraza. On ima tisuću mana, ali je činjenica da je SDP za njegova mandata postao respektabilna stranka - rekao je Ćurić.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Miške 13.01.2016.

    Gospodin Komadina je Ok, ali je prestar za takovu fukciju. A izgleda i bolestan. Gdje je on do svadljivog, narcisoidnog i nekolegijalnog i bezobraznog Milanovića, koji širi strah oko sebe i time se okružuje ulizicama. Gdje će Primorac u borbu sa Livnjacima-Sinjanima, nema šanse.

  • JUGAISDEAD 13.01.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • 12.01.2016.

    A gdje je Klauški ? Ajde Tomo napiši nešto lijepo i i iskreno o našem voždu ZOKI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare