To je to što me zanima!

Komadina o dolasku na skup: 'Pozvali su me stari kolege'

Zlatko Komadina bio je na današnjem predstavljanju Udruge Socijaldemokrata u Zagrebu. Predsjednik SDP-a Peđa Grbin nije želio komentirati njegov dolazak na taj skup
Vidi originalni članak

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina (SDP) izjavio je da je na današnjem predstavljanju Udruge Socijaldemokrata u Zagrebu bio na poziv njezin članova, starih kolega, a predsjednik SDP-a Peđa Grbin nije želio komentirati njegov dolazak na taj skup.

Komadina je na putu iz Zagreba u Rijeku rekao za Hinu da je na predstavljanju u ponedjeljak bio na poziv članova Udruge Socijaldemokrata.

"Pozvali su me stari stranački kolege, pa sam se odazvao pozivu i bio u posjetu", rekao je u kratkoj izjavi za Hinu.

Na današnjem predstavljanju Udruge, osim njezinih članova i primorsko-goranskog župana Komadine, bili su i bivši predsjednik Republike Ivo Josipović, sindikalist Vilim Ribić, rukometaš Vlado Šola, Mirela Holy, predsjednik Saveza antifašističkih boraca Hrvatske Franjo Habulin, bivša ministrica obrane Željka Antunović te bivši bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

MARKO PAVIĆ (HDZ): 'Ne treba uspoređivati Grbina i Frku, već wanna be premijera Grbina i premijera Plenkovića'

Osamnaest saborskih zastupnika Socijaldemokrata, bivših članova SDP-a, najjači su oporbeni klub u Saboru. Predsjednik Udruge Socijaldemokrata je zastupnik Davorko Vidović, koji je danas najavio osnutak stranke jer, kako je rekao, "žele biti dionici političkog takmičenja". Potpredsjednik Udruge je Davor Bernardić, bivši predsjednik SDP-a.

Komadinu su nedavno, uz krapinsko-zagorskog župana Kolara i Romanu Jerković, neki mediji spominjali među mogućim imenima za koja se očekuje da će se pridružiti projektu Udruge Socijaldemokrata u prerastanju u političku stranku.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin večeras za Hinu nije htio komentirati Komadinin dolazak na predstavljanje Udruge Socijaldemokrata.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare