To je to što me zanima!

Komadina o 'klubu': Nisam bio tamo, a mene nisu ni pozivali

Ako si imaju što reći mislim da se dva čelna čovjeka države moraju sjesti i razgovarati, rekao je Zlatko Komadina o višednevnom prepucavanju na liniji Zoran Milanović-Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Prilikom objavljivanja rezultata izbora za predsjednika SDP-a, aktualni v.d. predsjednika Zlatko Komadina odgovarao je na pitanja novinara. Dotaknuo se trenutnog odnosa predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, a morao je odgovoriti i na pitanja o "proslavljenom" Kovačevićevom klubu u koji su zalazili predsjednik i neki ministri. 

KOLAR I GRBIN U DRUGOM KRUGU Komadina o rezultatima: 'I do mene su došle informacije o nepravilnostima na izborima'

Na pitanje novinara što misli o "verbalnom ratu koji se posljednjih dana vodi između Predsjednika i Premijera" Komadina je odgovorio kako "misli da se takve stvari ne obavljaju u javnosti".

- Ako si imaju što reći mislim da se dva čelna čovjeka države moraju sjesti i razgovarati. Postoje neke okolnosti i stavovi u javnosti pa je i osobno moj stav da nije dobro da živimo u državi u kojoj premijer zna svaki postupak koji se vodi u državi ili utječe na njih. Ali s druge strane, ako nešto predstavlja sigurnosnu ugrozu i ako je to već pitanje SOA-e, tada mislim da je dužnost SOA-e upozoriti i predsjednika države i predsjednika vlade - rekao je Komadina. 

Zlatko Komadina odgovarao je i na pitanje novinara o klubu uhićenog šefa Janafa Dragana Kovačevića u Zagrebu.

Na pitanje je li mu sporno što su ministri, predsjednik republike i mnogi drugi bili u tom klubu Komadina je odgovorio -"jedino što mogu reći, znam sigurno tko nije bio, a to sam ja. Za ostale koji su bili ne pratim."

MILANOVIĆ OBJAVIO "ISPRIKU" 'Ispričavam se svima koje su Plenković i njegovi suradnici doveli u položaj namagarčenja'

Na pitanje je li bio pozivan u klub, Komadina je odgovorio da nije, a na pitanje bi li odbio doći da je bio pozvan Komadina je odgovorio - "nisam bio pozivan, trebalo bi razlučiti što bi bilo u pozivu."

Njegove odgovore na ova pitanja možete vidjeti od osme minute videa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 27.09.2020.

    Bitna je bura oko kluba, a lopine i zločini padaju u drugi plan, posebno Josipa, optužnica Agrokor i borg boss, INA, protisak na medije i ustavne suce...

  • darko122 27.09.2020.

    Komadina je ljudina, SDP-ovac kakav treba biti, ne bi on išao među te jajare i da su ga pozivali, šteta što se nije kandidirao ispred svih je u" 22 stoljeću".

  • lileee 27.09.2020.

    Jadan.. a htio je i on prasići trpat u usta s obje ruke! Da se ne baci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare