To je to što me zanima!

Kombi s košarkašicama udario je u betonski zid u zaleđu Sinja

Svih 13 putnika, od kojih 10 igračica završilo je na medicinskoj obradi u KBC Split. Na liječenju je zadržana predsjednica kluba Sandra Pešić, a ostali su pušteni
Vidi originalni članak

Kombi pun košarkašica KK»Omiš» u nedjelju oko 4 sata zabio se u betonski zid u Hrvacama u zaleđu Sinja prilikom povratka s utakmice u Puli. Svih 13 putnika, od kojih 10 igračica, piše Slobodna Dalmacija, završilo je na medicinskoj obradi u KBC Split. Na liječenju je zadržana predsjednica kluba Sandra Pešić, nekadašnja članica hrvatske košarkaške reprezentacije, dok su ostale putnice i vozač kombija nakon pregleda pušteni kućama.

- Na putu iz Pule prema Omišu bilo je grozno nevrijeme, snijeg i vjetar su onemogućavali putovanje. Bili smo prisiljeni sići s autoceste, te je vozač kombija odlučio krenuti za Omiš preko Hrvaca. Išli smo tom starom cestom , u jednom je zavoju kombi proklizao te smo se zabili u obližnji betonski zid. Bilo je vrlo neugodno u onom mraku, po snijegu i hladnoći. Dobila sam udarac u glavu, poteklo je malo krvi, ali ništa strašno. Svi smo lakše ozlijeđeni – ispričala je košarkašica Ivana Vrvilo za Slobodnu.

Brzo je stigla Hitna pomoć, a pomogli su im i stanovnici iz okolnih kuća. Srećom sve djevojke, trenerica i vozač nisu bili teže ozlijeđeni. Jedino je Pešić zadržana na Neurokirurgiji zbog udaraca u glavu, prsište i udove.

- Na Sv. Roku smo sišli s autoceste i krenuli preko Knina ka Splitu i Omišu. Stalno je ispred nas bila ralica i nismo slutili da bi nam se nešto ovako moglo dogoditi. Izgleda da smo pogriješili što nismo išli preko Obrovca i Benkovca. Ovo nam je veliko iskustvo i svima nama novo rođenje – kazala je Sandra Pešić.

Iz PU splitsko-dalmatinske nisu našli za shodno prenijeti ovu vijesti medijima jer su odlučili vikendom više ne održavati konferencije za novinare. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kobac u letu 04.02.2013.

    ta mjesta oko Sinja koda su prokleta,pa svako malo vremena nesto desi tamo,dal nestanaka ljudi il silovanje il udesi..cudno hmm

  • daljinac 04.02.2013.

    koja to bolesna spodoba daje minuse ako nekome zaželiš brz oporavak nakon doživljene nesreće !!

  • udovac 04.02.2013.

    Kakav je to kombi koji vozi 13 odraslih osoba.Čini mi se da policija nešto skriva u svemu tome.Takav kombi ne postoji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare