To je to što me zanima!

Kombi soli su istovarili ispred Ministarstva gospodarstva...

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić ispred Ministarstva gospodarstva sa svojim sradnicima istovario je - sol. Htjeli su upozoriti kako se uvozi previše soli...
Vidi originalni članak

 - Ovdje smo da upozorimo javnost i sve ministre i bivše ministre da Hrvatska kao pomorska zemlja, uvozi preko 90 posto soli. To je tekovina njihove dugogodišnje politike jer sol se uvozi iz Alžira - kazao je Ivan Vilibor Sinčić.

 - Zbog ove soli Hrvatska će znati da sol koju kupuju je iz Maroka, iz Alžira, a ministar i Vlada ne dozvoljavaju da se naša proizvodnja razvije - istaknuo je čelnik Živog Zida.

Podsjetimo, u rujnu je Sinčić istovario hrpu lubenica pred ulaz u Banske dvore kako bi upozorio na loš položaj hrvatskih poljoprivrednika jer su uvozni poljoprivredni proizvodi preplavili hrvatsko tržište.

Sinčić je kazao kako se  oni već deset godina bore za obespravljene, a istovar lubenica i soli dobar je način da ukažu na određene probleme.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • intellectus 04.10.2020.

    Da, ali na deklaraciji je točno navedeno podrijetlo i tko uvozi.

  • intellectus 04.10.2020.

    Sada se najbolje vidi kakve kre.... vi birate, takvi vas i u EU zastupaju. U normalnoj državi bi ga natjerali da sve to počisti i još bi mu kaznu naplatili, ali u Hrvatskoj se može sve, fuj.

  • kulemans 02.10.2020.

    kaj taj zna ljude napraviti budalama haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare