To je to što me zanima!

Kombi udario djevojčicu (2): Preminula na putu do bolnice

Kombi je bio parkiran te najvjerojatnije udario dijete prilikom izlaska na cestu. Više detalja o okolnostima ove teške prometne nesreće bit će poznato nakon očevida
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u mjestu Jelvica u općini Brinje u subotu oko 10:15 sati smrtno je stradala 2-godišnja djevojčica.

Kako je izvijestila PU lično-senjska, djevojčica je preminula na putu do bolnice nakon što ju je kombijem ogulinskih registarskih oznaka udario 32-godišnji vozač.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, kombi je bio parkiran te najvjerojatnije udario dijete prilikom izlaska na cestu.

Više detalja o okolnostima ove teške prometne nesreće bit će poznato nakon policijskog očevida kojim rukovodi županijska državna odvjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • marinahodak1@gmail.com 12.01.2019.

    Za neke koji ovdje komentiraju trebalo bi trajno oduzeti FB...jer im to ocito dodje kao zamjena za ono sto u zivotu nisu postigli....pa pametuju iza laznih profila... Kako vas nije sramota dijeliti savjete i govoriti o necemu,a jos ni ocevid nije kompletan, dijeliti packe roditeljima, a pojma nemaju sto je roditelj biti...ja isto neznam jer nemam djecu, ali uvijek govorim da je najteže zanimanje biti roditelj..mala nepažnja je dovoljna do ovakve tragedije...sucut roditeljima jer tko zna kako Ce ovo preboljeti..😥😥😥

  • 12.01.2019.

    nemam riječi!!!!!

  • Fenix7 12.01.2019.

    Kaže @Mandy2"Mama je preuzela tortu i nije primjetila da se djevojčica uvukla ispod kombija", ako je tako bilo, krasno onda... Bravo mama! Jadna curica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare