To je to što me zanima!

Kombi udario ženu (77) na zebri: 'Užas, sve puno stakla, vidjela sam jaknu na cesti...'

PU varaždinska zaprimila je dojavu o nesreći u četvrtak oko 11.35 u Ulici Ante Starčevića u Varaždinu, a starija žena je prema prvim informacijama teško ozlijeđena i hitno odvezena u varaždinsku bolnicu
Vidi originalni članak

Teška nesreća nešto prije podneva u Varaždinu. Kombi je naletio na pješakinju koja je prelazila zebru, pri čemu je zadobila teže ozljede, javlja PU varaždinska. Dogodilo se to oko 11.30 u Ulici Ante Starčevića, a promet je, dodaju iz policije, na toj relaciji zatvoren. Kako su nam rekli, radi se o 77-godišnjakinji, koja je prevezena u varaždinsku bolnicu. 

OČEVID U TIJEKU Teška prometna u Klokovcu: U sudaru dva automobila jedan poginuli, četvero ozlijeđenih

Naša čitateljica koja je snimila fotografije ostala je zaprepaštena.

- Bilo je stvarno užasno, čim sam vidjela one policijske trake postalo mi je zlo. Sve je puno stakla, a bila je i jakna na cesti. Ima dosta policajaca, vidjela sam ih 5-6 s dva policijska auta. Skupilo se i dosta ljudi - kratko nam je rekla.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 20.01.2022.

    Mobiteli u ruci predstavljaju najveću opasnost za pješake. Trebalo bi na svakom križanju ugraditi pothodnike, sa liftovima za starije, invalide ili majke sa kolicima, Predočite si pola milijuna križanja, po cijeni od 10 milijuna za pothodnik, koliko bi se tu love moglo zamračiti.

  • ajetodoo 20.01.2022.

    Ravna , široka, pregledna cesta, baš je mogao i paziti/gledati kroz šoferšajbu.

  • nenikabrunki 20.01.2022.

    Dobro pa ovi sa kombijima se ne voze brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare