To je to što me zanima!

Kombijem sletio s ceste, vozač preminuo u bolnici

Na županijskoj cesti Vodice-Gaćalezi, na predjelu Okit, oko 9 sati u prometnoj nesreći poginuo je vozač kombija švicarskih registracijskih oznaka
Vidi originalni članak

Na županijskoj cesti Vodice-Gaćalezi, na predjelu Okit, oko 9 sati u prometnoj nesreći poginuo je vozač kombija švicarskih registracija Anel Avdagić (26). On je iz zasad nepoznatih razloga kombijem 'volkswagen' sletio s lijeve strane ceste, probio  suhozid, te se nekoliko puta prevrnuo dok se nije zaustavio na ledini. Na kolniku nisu uočeni tragovi kočenja, te pretpostavlja se da je zaspao ili mu je pozlilo. Prevezli su ga u šibensku opću bolnicu, gdje je oko 9.50 sati preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Velika dusa 02.01.2013.

    Kada citam redove od nekoga pod ``tajnamoja`` i jos uz to pozitivac sa 115 bodova uhvati me jaka tuga i zaljenje da jos takvih ``pozitivaca`` na ovoj zemaljskoj kugli postoji. Dno ljudske bijede! Na ovaj nacin praviti sale sa covjekom koji je izgubio zivot u najljepsem dobu je sve drugo osim dopustivo. Ne shvatam kako ste Vi gospodine Pavicu dozvolili takvo sto ili ovdje moze pisati svaki ili umno poremeceni covjek ili nevidjeno bezobrazna osoba bez karaktera i morala.

  • tajnamoja 22.02.2008.

    Ja ću ti pojasniti: kombi je slatio, a vozač poginuo. Nije kombi poginuo, ali je vozač također i sletio. Jasno?

  • buzdovan 20.02.2008.

    Dajte nam pojasnite! Tko je sletio s ceste, a tko poginuo!? I koliko ih je to bilo u vozilu? Pa, zar zaista nemate strpljenja pošteno napisati članke? Imate li kakvog urednika koji provjerava način pisanja? Ovo je još jedan u nizu nebuloznih članaka sa zastrašujućim logičkim konstrukcijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare