To je to što me zanima!

Komisija će odlučiti hoće li pustiti H. Petrača u toplice

U slučaju da Hrvoju Petraču sud u Varaždinu odobri prekid izdržavanja kazne, liječenje u toplicama će umjesto države platiti onda on sam
Vidi originalni članak

Hrvoje Petrač se od 6. kolovoza nalazi u zatvoru u Varaždinu. Tamo je premješten iz bjelovarskog zatvora kako bi mu mogli organizirati liječenje. Poslije dolaska u zatvor u Varaždin poslali su ga na pregled u toplice gdje su mu odredili fizikalnu terapiju od 21 dan. Kako zasad nije udovoljeno njegovoj molbi za prekidom izdržavanja kazne zbog liječenja, njegov boravak u toplicama platit će se iz državnog proračuna, a mora se organizirati i osiguranje jer će ondje boraviti kao zatvorenik, piše Večernji list. U slučaju da mu sud u Varaždinu odobri prekid izdržavanja kazne, liječenje će Petrač platiti sam. No prije nego što Uprava za zatvorski sustav uplati Petračevu rehabilitaciju u toplicama, odlazak u toplice mora odobriti liječnička komisija HZZO-a. Ovaj tjedan Petrač bi trebao izaći pred komisiju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stari mudrac 30.08.2010.

    dobiće on toplice, iz lječničke je familije. zagorci i danas pamte potvrde za bolovanje njegovog starog --\"kaj petrač napiše, ni tito ne briše\" !!!!!!!!!

  • mmarek10 30.08.2010.

    sad če komisija utvrditi da to uprava ne može platiti pa če ga ljepo pustiti na slobodui da si on to sve sam plati. To je sve izrežirano kako bi se Petrač domogao slobode. Tu bi trebao uskočiti USKOK da se vidi koliko je tu novaca dobio upravitelj zatvora.

  • Dannyboy 30.08.2010.

    ...ma pošaljite ga...dobar je to dečko...dajte mi još broj žiro računa di da mu pošaljem koju kunicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare