To je to što me zanima!

'Komšić nije većinski izabran, to je preglasavanje BH Hrvata'

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda nije samo etnički, nego i politički predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine u duhu Ustava, te zbog toga mora biti izabran većinskom voljom, kažu u Uredu predsjednice
Vidi originalni članak

Iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske pojasnili su u petak izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović o hrvatskom članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću, koju je dala u intervjuu za Hrvatski radio.

GRABAR KITAROVIĆ: 'Komšić mora shvatiti da je i politički predstavnik Hrvata'

"Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda nije samo etnički, nego i politički predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine u duhu Ustava, te zbog toga mora biti izabran većinskom voljom upravo hrvatskog naroda. Gospodin Komšić nije izabran većinskom voljom hrvatskog naroda u BiH i personifikacija je preglasavanja Hrvata. Od njega se ne može očekivati zalaganje za jednakopravnost Hrvata kojima je nametnut, a očito ni bilo kakav napor na tragu poboljšanja međudržavnih odnosa", stoji u pojašnjenju Ureda predsjednice RH poslanom Hini.

(abe)

Idi na 24sata

Komentari 117

  • dektiva3 05.08.2019.

    Kolindica otkrila toplu vodu,pa ajd da se pohvali..

  • ina67 04.08.2019.

    Ne znam kako je u Bosni, ali jedno znam predstavnik bilo kojeg naroda kao prvo i jedino treba biti pošten i bez ikakve mrlje, gafova i repova, jer samo takav može biti od pomoći narodu, u suprotnom je tu samo radi sebe samog.

  • 03.08.2019.

    Kidam nadesno ! Počelo predizborno uletavanje...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare