To je to što me zanima!

Konačno dogovor o ćirilici: U četvrtak Zoki ide u Vukovar?

Vlado Iljkić rekao je kako je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara dobio poziv za sastanak s premijerom za četvrtak, ali da za taj dan imaju već zakazane obveze
Vidi originalni članak

Vladimir Iljkić, šef Stožera za pravna i temeljna pitanja, je za Večernji list rekao kako je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara dobio službeni poziv na sastanak premijera Zorana Milanovića i predstavnika Stožera na kojemu bi razgovarali o situaciji u Vukovaru i rješavanja pitanja dvojezičnosti. 

- Stigao je e-mail u kojem se predlaže da se sastanak održi u četvrtak u Vukovaru s početkom u 18 sati. Danas Stožer ima svoju redovnu sjednicu na kojoj ćemo raspraviti o toj temi i donijeti odluku. Sigurno je da ćemo ministra Matića i Vladu u najkraćem roku izvijestiti o našoj odluci - rekao je Iljkić i dodao kako će Stožer vjerojatno prihvatiti sastanak

Kaže i kako je problem što za četvrtak već imaju ranije zakazane obveze u Zagrebu, ali da će učiniti sve kako bi se sastanak održao. 

>>> Milanović o ćirilici: Spreman sam ići u Vukovar na razgovor

Idi na 24sata

Komentari 216

  • Frantz 16.10.2013.

    A kuhari iz HDZ-a i dalje šute o svemu davno skuhanome a sada gadno podgrijanom! Kakva humoreska!!

  • guliwer 16.10.2013.

    ta ista čirilica je HDZ-eu pomogla jednom, a sada će i drugi put, samo se glumci mijenjaju.....???

  • TomislavKatalinić 16.10.2013.

    Već dugo se pitam otkud toliki bezobrazluk kod novinara 24 sata. Zoki je Zoran Milanović predsjednik vlade RH. Kakav je takav je ali otkud pravo novinaru nazivati ga Zoki kao da je krave pasao s njime? Isti slućaj je i sa ostalim političarima u RH. Novinari bi trebali biti dobro odgojeni i obrazovani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare