To je to što me zanima!

Konačno 'pravi' trag u potrazi za Maddie? Pronašli su odjeću

Britanska policija je prije više tjedana saznala da pod zemljom u blizini Praia da Luza postoji labirint neiskorištenih cijevi za otpadne vode. Sad pretražuju područje
Vidi originalni članak

Policija je u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, u kojem je 2007. godine nestala Maddie McCann, pronašla odjeću, piše Bild. Odjeću su odnijeli na analizu i trebat će dani da utvrde o čijoj je odjeći riječ. 

Britanska policija je, naime, prije nekoliko tjedana saznala da pod zemljom u blizini Praia da Luza postoji labirint neiskorištenih cijevi za otpadne vode. Sada to područje pretražuju malim kamerama, psima, kopaju rukama, a imaju i potporu iz zraka. 

Maddie je nestala kada je imala četiri godine. Godinu dana nakon njezinog nestanka portugalska policija je zatvorila istragu. Sada njezin nestanak istražuje Scotland Yard

Portugalska policija je smatrala da roditelji djevojčice imaju veze s nestankom. No, u međuvremenu su se pojavili novi dokazi i svjedoci, te britanska policija sada sumnja da ju je oteo pedofil koji je provalio u apartman. Svjedoci su, naime, ispričali policiji da su vidjeli muškarca koji kroz naselje bježi s djetetom ispod ruke.  

Idi na 24sata

Komentari 84

  • miko2312 11.06.2014.

    oteli je vanzemaljci :)

  • 08.06.2014.

    Njih dvoje ne izgledaju normalno, digli su citav svijet na noge, ali njihovo drzanje je cudno bilo.Prica je puna rupa, nikakve logike, policija koja tapka u mjestu....mogu samo reci da mi je zao uvijek i iskljucivo samo djece koja stradaju na bilo koji nacin.pogotovo ako im roditelji nisu normalni.

  • melidony 08.06.2014.

    Bože , ovo je prestrašno! Čuvajmo svoju djecu. Ona su nezaštićena, neiskvarena i puna povjerenja u nas. Nitko ne smije ostati imun ako je svjedok bilo kakvog fizičkog ili psihičkoh maltretiranja djece. Moramo reagirati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare