To je to što me zanima!

Konačno sve priznao: 'Da, ubio sam suprugu i naše dvije kćeri'

Amerikanac Christopher Watts (33) je ranije nekoliko puta mijenjao priču što se dogodilo njegovoj supruzi i dvjema kćerima. Isprva je tvrdio da su sve tri nestale...
Vidi originalni članak

Christopher Watts (33) iz Colorada priznao je na sudu da je u kolovozu ubio svoju trudnu ženu i njihovo dvoje djece. Dio je to nagodbe s tužiteljstvom kako bi izbjegao smrtnu kaznu, piše Daily Mail.

Podsjetimo, ranije je nekoliko puta mijenjao priču što se dogodilo njegovoj supruzi i dvjema kćerima. Isprva je tvrdio da su sve tri nestale, a policiji je rekao da se sa suprugom ranije tog dana posvađao.

U medijima je tih dana iznosio razne emotivne apele, da bi se uskoro saznalo da je upravo on glavni osumnjičen za ubojstvo supruge i kćeri. 

PRIZNAO UBOJSTVO 'Tata, ubio sam ženu. Zašto? Zato što je zadavila naše kćeri'

Osim toga, nakon dva dana istrage, policija je otkrila da je Christopher ženu varao s kolegicom s posla, što je on u početku nijekao.

TROSTRUKO UBOJSTVO 'Upoznala sam ih, nema šanse da ih je ona ubila. On je čudan'

Također, Watts je ranije priznao da je ubio ženu Shannan, ali je tvrdio da je ona zadavila njihove kćeri.  

 - Na baby monitoru sam vidio da je Bella ispružena i da je poplavila te da Shannan u tom trenutku davi Celeste. Tada sam pobjesnio i zadavio Shannan - izjavio je ranije u svojoj verziji događaja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ivica9999 07.11.2018.

    Pa i to je smrtna kazna.

  • Mirjanaa 07.11.2018.

    I bolje da je izbjegao smrtnu kaznu jer sa njom ne bi ni ositio nista sada ce u zatvor di ce sanjati o smrtnoj kazni kao blagoslovu!

  • Lollica31 07.11.2018.

    Pa ako nije htio biti sa zenom sta ih nije mogao ostaviti nego ubiti ih,ono lik se naslikava kao uzorni tatica i muz kad zapravo psiho zesci,uza sve lazi konacno priznao da izbjegne smrtnu kaznu,koji monstrum!

Komentiraj...
Vidi sve komentare