To je to što me zanima!

Konavle: Manji avion prisilno sletio, skoro potpuno izgorio

Antun Maškarić (60) je iskočio iz aviona tijekom slijetanja. Bio je sam u zrakoplovu, a nakon nesreće su ga hitno prevezli u dubrovačku bolnicu. Nije teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Manji sportski zrakoplov prisilno je sletio u nedjelju navečer oko 19.20 sati u Konavoskom polju kraj mjesta Popovići. Kako javlja Dubrovniknet, pilot Antun Maškarić (60) je iskočio iz aviona tijekom slijetanja.

Bio je sam u zrakoplovu, a nakon nesreće su ga hitno prevezli u dubrovačku bolnicu, gdje su utvrdili kako nije teže ozlijeđen. Prema prvim informacijama, tijekom rutinskog leta je planuo požar u kabini aviona. Zrakoplov je skoro potpuno izgorio, a vatrogasci JVP-a Konavle su ugasili vatru. Policija osigurava mjesto nesreće.

Radi se o zrakoplovu Cessna-172 koji je u vlasništvu tvrtke AER Marina, a u na privremenom je korištenju u Aero klubu Dubrovnik. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Krisstal1 26.03.2012.

    he he kad žene puše u avionu a muškarci se rastope pa sve okolo izgori......

  • flyer01 26.03.2012.

    "intelektualni propuh" daj nam malo objasni svoju tezu kako je to klipna kanta s 1 motorom, 1 baterijom, 1 generatorom, 1 gorivnom pumpom, 1 ili nijednom hidro-pumpom sigurnija od ETOPS approved aviona tipa Boeing 777 ili Airbus 330 (2 motora, 4 hidro-pumpe, 4 generatora, 5 gorivnih pumpi...)?

  • superhik 11 26.03.2012.

    ah baš mi ga je žao,sad se neće imati u čemu voziti,pardon letjeti....neki jadnici nemaju za beciklo a on leti i smije se raji.....nema krize za njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare