To je to što me zanima!

Končar i Zepter odustali od kupnje brodogradilišta

Uoči otvaranja ponuda za privatizaciju 6 domaćih brodogradilišta, hrvatski milijarder Danko Končar potvrdio je HTV-u kako ipak odustaje od kupnje
Vidi originalni članak

Uoči otvaranja ponuda za privatizaciju šest hrvatskih brodogradilišta, kralj kroma Danko Končar (na slici) je u Dnevniku HTV-a potvrdio da odustaje od kupnje. Procijenio je da mu nakon što plati kunu za brodogradilište, treba još 1,3 milijarde eura da bi došao u njegov posjed te smatra "kako je to rupa bez dna". Također HTV neslužbeno doznaje i da Filip Zepter odustaje od kupnje. On je najavljivao da će graditi luksuzne jahte. Rok za podnošenje ponuda za pet hrvatskih brodogradilišta  koja se prodaju po kunu je u srijedu do 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • poskok st 30.09.2009.

    konačno će vreća bez dna biti ugašena , dosta je država sanirala nešto što je pravilo gubitke, svi iz brodogradilišta na biro pa neka vide što znači biti bez posla , što je to 30 000 nezaposlenih , kada je od toga broja 70% iz BiH , njih vratiti u bosnu pa neka oni brinu o svojima , dosta je bilo da država plaća ono što nije potrebno .

  • Teta Špageta 30.09.2009.

    Glavno da su prije koji mjesec bile pune novine njihovih najava kako kupuju brodogradilišta, poslovica kaže: tresla se brda, rodio se miš.

  • hrvatović 29.09.2009.

    pametni su i končar i zepter! skužili ljudi da su u hrvatskoj političari već sve pokrali a pošto više nemaju što ukrasti, kreću u novu djelatnost....... velike prijevare - po kućama.. tko god da se zjb i kupi ta brodogradilišta, makar i u pola cijene (tj. za 50lp) uistinu će popušiti deset puta više od nekakve njihove vrijednosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare