To je to što me zanima!

Bauk: Hrvatskoj ne prijeti grčki scenarij, Bild nije relevantan

Ministar uprave Arsen Bauk istaknuo je da je Eurostat objavio da je' Hrvatska pri vrhu EU u kontekstu najvećeg rasta robnog izvoza te najvećeg rasta zaposlenosti'
Vidi originalni članak

U 16 sati na Iblerovom trgu 9 počela je SDP-ova konferencija za novinare pod nazivom "Europski tabloidi izvor informacija za HDZ" na kojoj govori ministar uprave Arsen Bauk.

- Jedini europski medij koji je objavio da Hrvatskoj prijeti grčki scenarij je tabloid Bild, koji se ne može smatrati relevantnim -  kazao je Bauk i dodao kako je Eurostat objavio da je' Hrvatska pri vrhu EU u kontekstu najvećeg rasta robnog izvoza te najvećeg rasta zaposlenosti'.

Pohvalio se i kako je povjerenik Europske komisije Moscovici izjavio da je Vlada predvođena SDP-om obavila ogroman posao i na tome joj čestitao.

Nastavak je to prepucavanja HDZ-a i SDP-a putem konferencija za novinare. Podsjetimo prije tjedan dana SDP je imao konferenciju nazvanu "Nezakonito je zapošljavao Tomislav Karamarko" nakon koje je uslijedila HDZ-ova konferencija "Nazovi partijskog druga radi posla". 

'Konferencijsko' prepucavanje dviju najvećih stranaka počelo je krajem travnja kada je SDP sazvao konferenciju "Predsjednica države – marioneta HDZ-a".

Idi na 24sata

Komentari 194

  • DomagojTaropolu 26.05.2015.

    Očito je da se SDP polako sprema u opoziciju? Skrivaju istinu koliko su narod zadužili, a svoje račune uvećali i onda će naravno okriviti druge!? Strašno! Koliko je samo Arsen Bauk "uštedio" i time se javno hvalio? A koliko je građana pred deložaciom, na rubu siromaštva ili u blokadi!

  • deda62 26.05.2015.

    Bauk misli da nas čeka nešto još gore nego grčki scenarij.

  • cappuccino00 26.05.2015.

    nemate se šta sad braniti kad svi dobro znamo da je istina ovo što Bild govori

Komentiraj...
Vidi sve komentare