To je to što me zanima!

Kongresnica (40) ranjena u pucnjavi može sama disati

Pomahnitali Jared Lee Loughner je u subotu na političkom skupu ispalio 20-tak metaka. Ubio je šest ljudi, a 12 ih je ranio. Napadača su svladali i uhitili
Vidi originalni članak

Kongresnica Gabrielle Giffords (40) kojoj je u subotu u glavu pucao pomahnitali Jared Lee Loughner (22) može samostalno disati, piše Washington Post. Liječnici su utorak rekli i kako je kongresnica budna i reagira na njih. Misle kako je zaista čudo da je preživjela jer dvije trećine ljudi, koje pogode u glavu, umru na licu mjesta. Kongresnica demokrata živa je ostala najviše zahvaljujući svojim suradnicima. Oni su ju joj pritisnuli ranu i zaustavili krvarenje. Oim toga samo 38 minuta nakon ranjavanja već je ležala na stolu za operaciju.

Giffords je bila među 12 ljudi koje je Jared Lee ranio ispred trgovačkog centra u Tucsonu u Arizoni gdje je bio politički skup. Ubio je šest ljudi. Među ubijenima su savezni sudac i 9-godišnja djevojčica. Napadač je na okupljene građane ispalio najmanje 20 hitaca. Netko je zapucao na njega i ranio ga, najvjerojatnije zaštitar, a dvojica su ga uspjela svladati i zadržati do dolaska policije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare