To je to što me zanima!

Konj u kombiju: Poni Zvončica na 'hop' sama uskoči u Caddy

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravko ima četiri ponija. Sve ih obožava, a Caddyjem ih vozi na livadu gdje ih djeca jašu. Iako ljudi smatraju da konju nije mjesto u autu, Zdravko kaže da ih pazi
Vidi originalni članak

Kako staviti konja u Caddy ? Pa jednostavno, odem po ponija Zvončicu, stavim joj povodac, ona sama skoči unutra i privežem je, govori nam Zdravko Radelić (56) iz Pitomače . I doista, dovoljno je da kaže "Odi, Zvončica, ajde skoči, i ona se u hipu nađe unutra veselo ržući. Zna da je gazda vodi na druženje i jahanje u obližnji park, a ponekad ga u autu kratko pričeka pred trgovinom.

POGLEDAJTE VIDEO STAVLJANJA KONJA U CADDY:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je u našu redakciju čitateljica poslala fotografiju konja u Caddyju , njegovog vlasnika pronašli smo u obiteljskoj kući u Podravini. Objasnio nam je kako konje beskrajno obožava, te nam ispričao kako ih nikada ne vozi na kilometarske rute.

POGLEDAJTE ZDRAVKOV ODGOVOR ZABRINUTOJ ČITATELJICI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obično ih vodim u park udaljen maksimalno 18 kilometara, malo se podružim s prijateljima, a djeca uživaju jašući. Ja vam jako volim sve životinje, a posebno konje. Brena (1), Zvončica (8), Sokol(7) i tromjesečno ždrijebe Zorica moje su ljubavi. Uz, naravno, suprugu Biserku (55), unuke Doroteu (14) i Anđelu (11), te sina Elvisa i snahu Danijelu - govori nam ovaj prostodušni hrvatski branitelj, dok mu supruga dovikuje kako svojim konjima tepa više nego njoj.

POGLEDAJTE VIDEO KONJSKE ZAPREGE KUĆNE RADINOSTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO PRANJA KONJA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 21

  • znanstvenik_1 22.08.2015.

    Ponići su peslatki,,a vlasnik dobar čovjek i to ove životinje itekako osjete..lijepo

  • kokaza5 22.08.2015.

    Pametna Zvončica.:))

  • Uni 22.08.2015.

    Mozda se on lijepo brine o konjicima i voli ih,ALI- konjima treba rampa da udju u kombi, a ne da tako skacu. Onda ovo kako ga konjic vozi, a on iza sjedi u kolicima nije ok, jer je to pretesko za tako malog konja. Trece, on ih iskoristava, jer ih vozi 18 km da bi se djeca s njima igrala i da bi ih jahala, a on to sigurno naplacuje. To je njemu biznis, jos ako je kao sto una1 pise netko primjetio tragove resetki na konjima, eee onda bi to trebalo istraziti. Meni takve price uopce nisu za pohvalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare