To je to što me zanima!

Konobar ispred Kovačevićevog kluba snimljen kako unosi pića

Voditelj kluba rekao je da ne zna što se događa, a i Kovačevićev odvjetnik kaže da ne zna otvara li se ponovno klub u kojem je Kovačević pozivao birano društvo
Vidi originalni članak

Ispred kuba u Slovenskoj ulici, mjesta na kojem je posrnuli šef Janafa okupljao političku i društvenu elitu na raznim druženjima, čak i usred lockdowna, reporteri Jutarnjeg lista jučer su snimili čovjeka koji je nosio kutije pune pića.

Upitali su ga slavi li se izlazak Dragana Kovačevića iz pritvora u Remetincu, a on im je odgovorio da pripremaju piće "za vrijeme kad će ga moći pokazati".

Javio im se Tonica Rajh, voditelj kluba i rekao da ne zna što se tamo događa, kao ni Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić. Međutim, oni koji su nekad zalazili u klub potvrdili su Jutarnjem da je na fotografiji konobar kluba, što vjerojatno znači da su kartoni puni butelja vina ipak namijenjeni za Kovačevićev klub.

KLUB NA SLOVENSKOJ 9 Ispovijest susjeda: Zvali su me na gemišt. Vidio sam zgodne cure, izgledale su kao da 'rade'

U klub su kako se doznalo nakon što je Kovačević uhićen zalazili i ministri Oleg Butković, Josip Aladrović i Tomislav Ćorić, ali i predsjednik Zoran Milanović, bivši predsjednik Stipe Mesić i Jakov Kitarović. 

Pred nama su Badnjak i Božić, Kovačević je na slobodi, a ispred zgrade u kojoj se klub nalazi je zatečen njihov konobar s više kutija pića koje unosi unutra... 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • šokre 2 26.12.2020.

    haha,,kad su ga vodili u remetinec ko štakor se stisnuo

  • Rino 29 26.12.2020.

    Pa ljudi, čovjek bio u zatvoru, mora počastiti poslovne prijatelje i partnere, što zato što su Blagdani, a i zato što je šutio,ipak će i on dobiti koju koverticu natrag, jer po onome što ste pisali,sve pare su mu uzeli, za bibera nema!!

  • dkraljek 24.12.2020.

    sad će doći i serviser bankarske opreme da servisira brojač novca i može se počet radit

Komentiraj...
Vidi sve komentare