To je to što me zanima!

Konobar mješajući koktel zapalio četvero mladih

Konobaru je, dok je miješao koktele, ispala posuda s alkoholom te se u doticaju s plamenom zapalila. Plamen je zahvatio djevojku i tri mladića
Vidi originalni članak

Nespretno miješanje koktela u imotskom kafiću Brooklyn skupo je stajalo goste oslonjene na šanku. Konobaru Denisu Bajiću (28) nedjelju je oko 1.40 sati iz ruku ispala posuda s alkoholom na grijač za koktele te je buknuo plamen.
Nagla vatra brzo se proširila i opržila je četvero gostiju. Mladić Mislav B. (22) zadobio je opekline drugog stupnja po licu, šakama i prsima, isto kao i gošća Antonela R. (23).
Nakon što su im liječnici Hitne pomoći pružili prvu pomoć, svi se bolje osjećaju i oporavljaju se u splitskoj bolnici na Križinama, doznajemo od dežurnih liječnika. Manje opekline lica također su dobili Ante L. (23) i Branko L. (23), kojeg su liječnici jedinog nakon pregleda pustili kući.
Mladi konobar Bajić sam je jučer otišao i prijavio se u imotsku policiju nakon incidenta. Nije bio alkoholiziran te je nakon kraćeg saslušanja pušten na slobodu.
Policija još prikuplja podatke kako bi zaključila ovu istragu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mats1 30.12.2007.

    dobro pa nije nikom nista ozbiljno bilo

  • entoni 30.12.2007.

    BARMEN NIJE NIŠTA KRIV ZNA SE DA TREBA PROSTORA SA ŠOU SA PLAMENIM BOCAMA I OSTALIM REKVIZITIMA ! GOSTIMA BRZO OZDRAVLJENJE I OPREZ !

  • bijesno_pile 30.12.2007.

    sta ti se dogodi kad imocani naprave vatreni koktel party!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare