To je to što me zanima!

Kontrolori idu po kućama te provjeravaju bolovanja

Kontrola očekuje od pacijenata koje posjeti da im daju na uvid dokaz da su bolesni. U HZZO-u su zadovoljni dosadašnjom suradnjom pacijenata
Vidi originalni članak

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje angažirao je 150 liječnika kontrolora koji ulaze u stanove ljudi koji su na bolovanju i provjeravaju jesu li doista bolesni.
- Svaki dan provodimo kontrole. Naši kontrolori mogu bilo kojeg dana banuti na vrata onih koji su na bolovanju - rekao je za Jutarnji list ravnatelj HZZO-a Tihomir Strizirep. Kontrola očekuje od pacijenta kojeg posjeti da joj na uvid da dokaz da je bolestan. U HZZO-u su zadovoljni suradnjom pacijenata, ali o broju uhvaćenih lažnih bolesnika ne žele govoriti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • goran23 21.07.2009.

    Pa gospodine Milinoviću vaš bolesni um stvarno nema granice ! zašto prvo ne napravite čistku u svojim redovima pa napravite reviziju i provjere mita i korupcije jel danas se nemože otići kod lječnika a da ovaj ne traži novac !: Čast iznimkama kojih inma ali u malom broju ! nego vi pametni ministre dokazujete svoju moć bolesnog uma samo na malom narodu a sada i na onima koji su bolesni i imaju dovoljno svojih problema i bez vas ! potražite pomoć negdje u nekoj klinici možda neko pomogne i vama bolesni ste jako !!!!

  • đurđa 21.07.2009.

    zbog ovog \"lika\"...postati ću ponosni vlasnik čira na želucu.... nitko me ne živcira kao on... a čak ga ne poznajem osobno.... možda se pojavi netko pametan,pa nas poštedi daljnje muke i makne ga sa te pozicije....

  • dbanon_ri 21.07.2009.

    Slika je živi primjer o evoluciji čovjeka. Ovom samo banana fali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare