To je to što me zanima!

Koprivnica: Ubio se jer su su ga degradirali na poslu?

Koprivnica: Brankovi kolege tvrde da se ubio jer su ga nekoliko dana ranije u Podravci, gdje je bio zaposlen, premjestili na slabije plaćeno mjesto
Vidi originalni članak

Branko Međimorec (45) objesio se u četvrtak oko podneva u štaglju kuće u kojoj je živio sam. Njegovo mrtvo tijelo pronašli su kolege koji su ga došli tražiti nakon što im se nije javljao na mobitel. Tvrde da se Branko ubio jer su ga nekoliko dana ranije u Podravci, gdje je radio, premjestili na slabije plaćeno mjesto.
- Nakon 25 godina rada u Sektoru održavanja, gdje je bio električar, premjestili su ga na mjesto nosača vreća u Podravkinu mlinu. Rekli su mu da je višak, a onda doveli nekog mladog dečka - rekao je za Večernji list Brankov kolega s posla.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zeljk0 11.07.2009.

    drug Tito: nemoj se truditi, govna HDZovska sve moraju zasrat koja tvrde da je demokracija najbolje vrijeme njihova zivota... socijalizam je bio bolji..

  • Zeljk0 11.07.2009.

    ma nije to morao napraviti. trebao je bombu na Podravku tamo gdje sjede glavonje...

  • MpH 11.07.2009.

    Tako je to kad je poslodavac \"gladan novca\"... btw. u bivšem sistemu je bio raj na zemlji za one koji su lizali guzice starim komunjarama u foteljama... ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare