To je to što me zanima!

Koprovnica: Pred policijom progutao vrećicu s drogom

Mladiću (21) su iz želuca izvadili vrećicu u kojoj je bilo devet tableta ecstasyja i 2 grama marihuane- skunka. Drogu je navodno nabavljao u Zagrebu
Vidi originalni članak

Tijekom subotnje policijske akcije sprečavanja raspačavanja droge, 21-godišnji mladić s područja Koprivnice progutao je vrećicu s drogom i pokušao pobjeći. Nakon što ga je policija uhitila, u bolnici mu je iz želuca izvađena vrećica u kojoj je bilo devet tableta ecstasyja i 2,1 gram marihuane-skunka. Mladić je zbog osnovane sumnje da je prodavao drogu u nedjelju priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Koprivnici.
Policija je ispitujući 21-godišnjaka doznala da je u preprodaju droge uključen i 23-godišnjak. Marihuanu i ecstasy navodno su nabavljali u Zagrebu, a preprodavali su je i konzumirali u Koprivnici. U premetačini 23-godišnjakova stana na području Zagreba, uz manju količinu marihuane, pronađena je digitalna vaga i još neki predmeti kojima su se najvjerojatnije služili u nezakonitu poslu. U ponedjeljak je i 23-godišnjak priveden istražnome sucu u Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boresky 17.11.2008.

    Da su bili u subotu u3o km dalje,nabrali bi se dopa da ovog nebi ni pogledali!Bravo za našu policiju!!!!!Kaj ne uhvate glavnog dobavljača a ne nekog jebeka kojeg frendovi iz kvarta zovu - diler - !!!!

  • dite_cacino123 17.11.2008.

    Koji je to idiot ! ! nije možda on kakva mamićeva ili sanaderova rodbina??!!

  • ivabubamara 17.11.2008.

    Ala bi bilo fiju briju da je vreja pukla... špica do jaja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare