To je to što me zanima!

Koradeova supruga: Moj muž nije seoski kokošar

Supruga Ivana Koradea izrazila je suprotno stajalište od onoga koje ima policija. Ona svoga supruga ne smatra krivim za četiri smrti u Zagorju
Vidi originalni članak

Koradeova supruga izrazila je suprotno stajalište od onoga koje ima policija. Ona svoga supruga, generala Ivana Koradea ne smatra krivim za ubojstva.
- Nemate mog muža. Može vas biti sram, ne širite laži. Moj muž nije seoski kokošar. Nemojte javno izjavljivati ono što nije istina. Imate pijance za svjedoke - obrušila se supruga generala Ljiljana Korade na novinare HTV-a. Policija je i službeno u utorak odbjegloga generala Ivana Koradea proglasila jedinim osumnjičenim za ubojstvo četvero ljudi prošlog tjedna u Zagorju. General Ivan Korade lociran je i nije napustio područje Krapinsko-zagorske županije, navodno je izjavio ravnatelj policije Marijan Benko za jedan dnevni list. Prema policijskim saznanjima ,skriva se uz pomoć prijatelja po šumama u području koje mu je dobro znano. Policijski pas je kraj Koradeove obiteljske kuće nanjušio njegov svježi trag, a policija je zatražila novi nalog za pretres kuće.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Elio 03.04.2008.

    da on nije seoski kokošar on je sada mrtav seoski kokošar

  • tricetri 02.04.2008.

    Žena je u pravu. Korade nije kokošar. Pa oženio je gusku.

  • MORTY 02.04.2008.

    Junačina! Ubio dijete i babu iz osvete!! Kako se netko takav uopće može zvati hrvatski general?? pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare