To je to što me zanima!

Koradeova žena na imanju našla sedam zaklanih srna

Ljiljana Korade našla je mrtve životinje nedaleko svoje kuće u Velikoj Veterničkoj. Pored njih je ležao uginuli pas. Trupla su poslali na obukciju
Vidi originalni članak

Ljiljana Korade, udovica peterostrukog ubojice Ivana Koradea, u subotu je na imanju nedaleko od svoje kuće u Velikoj Veterničkoj pronašla sedam mrtvih košuta. Zagorska policija izvijestila je da su na košutama našli tragove ugriza. Pored njih je ležao uginuli pas. Protiv vlasnika psa podnijeli su optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zlataru, a o uginulim srnama izvijestili su Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru. Policija nije precizirala od čega su košute uginule. I srne i psa poslali su na obdukciju na Veterinarski fakultet. No kako doznajemo, košute su navodno bile ustrijeljene i zaklane,a ustrijeljen je bio i pas. Policija navodno traga za nepoznatim počiniteljem. Ljiljana Korade policiji je prijavila da su košute uginule između 24. i 31. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marin.0202 03.02.2009.

    Sto nedaju obitelj na proucavanje , treba napisati na ulaz u selo Opasno po zivot Korade su na slobodi.

  • kk666 02.02.2009.

    e bmk za tu kravu znate šta znači ta skraćenica.. jedino mi je žao životinja

  • Kusirica 02.02.2009.

    Zao mi je zivotinja! No, neka vidi koga je štitila, ubicu i to joj neče nitko zaboravit. Ne žalim ih ni malo jer su zločesti ljudi. Ima fantastićnih Zagorca! No oni se ne uklapaju u to, neka mi Bog oprosti, amen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare