To je to što me zanima!

Koradeova žena oprala je tragove krvi od pucnjave

U Koradeovoj kući policija je pronašla tragove krvi koji pripadaju žrtvama. Supruga kaže da je bio pijan i pucao u kući te je priznala da je oprala krv
Vidi originalni članak

Moj suprug nema ništa s tim, ja ga uopće ne vidim u toj priči, rekla je Liljana Korade, supruga generala u bijegu, za Večernji list.
- Nikome ne pada na pamet da je možda njega netko oteo. Ja sam gotovo sigurna da je njega netko oteo - kaže Liljana i dodaje kako je netko ubojstva možda počinio u ime njezina supruga.
U noći nakon četverostrukog ubojstva Ivan Korade bio je u svom domu u Velikoj Veterničkoj, doznajemo iz izvora bliskih istrazi. Tijekom pretresa kuće policija je pronašla čahuru metka, a forenzičari tragove krvi. Kako doznajemo, prve su analize pokazale kako krv nije Koradeova. Sumnjaju da pripada barem jednoj od žrtava. Posao je forenzičarima otežala Koradeova supruga Ljiljana, koja je oprala tragove krvi koje je umirovljeni general unio u kuću nakon navodnog krvavog pohoda. O tome su je ispitivali u policiji, no nije im mnogo rekla. Priznala je kako je u noći na četvrtak njezin suprug pucao u kući i da je doista oprala krv. O navodnim zločinima prije toga rekla je kako ne zna ništa.
Policiji je rekla da je suprug bio jako pijan, da ne zna gdje je otišao, ali pretpostavlja kako negdje spava. Prema njezinim riječima, kad se jako napije, spava i po 20 sati u komadu. Iz istih izvora doznajemo i da je sasvim izvjesno kako su sve četiri žrtve ubijene iz istog pištolja. Pronađene čahure i zrna na mjestima ubojstva su identični. Ti detalji, uz to što je viđen u srijedu u Ivancu, i povezuju Koradea s ubojstvima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 31.03.2008.

    nebi li trebala biti u zatvoru ta zena,ipak je unistila dokaze,znaci da je suucesnica

  • tajnamoja 31.03.2008.

    Ako je ubio ono dijete treba mu odrezat i drugu ruku smeće.

  • udrugabu 31.03.2008.

    ..a zašto gospođa nije u zatvoru zbog prikrivanja kaznenog djela???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare