To je to što me zanima!

Korisnici doma za starije u Biogradu pozitivni na koronu: Zarazili ih necijepljeni radnici

Novozaraženi korisnici privatnog dom za stare i nemoćne imaju blage simptome, a nekoliko ih je preventivno smješteno u Opću bolnicu Zadar. virus je ušao preko zaposlenika koji nisu cijepljeni
Vidi originalni članak

U Zadarskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđeno je 46 novooboljelih od koronavirusa, a u dom za starije na području Grada Biograda virus je ušao preko zaposlenika koji nisu cijepljeni, izvijestio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.

Novozaraženi korisnici privatnog dom za stare i nemoćne imaju blage simptome, a nekoliko ih je preventivno smješteno u Opću bolnicu Zadar.

TESTIRANO 7393 LJUDI U Hrvatskoj danas 193 nova slučaja zaraze, nema preminulih

Novozaraženih je 18 u Zadru, 11 u Biogradu, po troje u Bibinjama, Pašmanu i Sukošanu, po dvoje u Benkovcu i Zemuniku Donjem te po jedna osoba u Kalima, Ninu, Polači i Viru.

'DELTA JE OPASNA, CIJEPITE SE' Von der Leyen: 'Postignut je cilj o 70 posto cijepljenih odraslih'

Testirano je 469 uzoraka, od bolesti se oporavila 21 osoba, a na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 19 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru.

Pod nadzorom je 712 stanovnika, a policija je evidentirala jedno kršenje mjere samoizolacije.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • KC_Hunter 28.07.2021.

    hahahahahahah,, pa dajtee.. pa cijepljeni prenose zarazu, a da ni ne znaju da su zarazeni..tak da.. f..of.. a u ostalom,,,ako su se i zarazili, a cijepljeni su, cemu panika,,pa cjepivo stiti, to je zdravlje..sloboda... di je problem ??.. segregacija ide opasno blizu ruba....mediji samo pumpaju.. ne valja to... samo se ceka dok pukne..a obda bude veselo-..

  • Zvijezda Betlehemska 27.07.2021.

    Mi koji se nismo cijepili hvala Bogu zdraviji smo i to jako puno od onih koji su se cijepili,zar da u sebe stavimo taj otrov,nikada hvala Bogu,a oni mogu lagati,prisiljvati,ucjenjivati,ali samo tako dugo dok im dragi Bog to dozvoli -

  • pravica za sve 27.07.2021.

    Zašto bi se mladi i djeca cjepili da tobože zaštite starce? Svatko tko smatra da će ga ovo eksperimentalno cjepivo štititi nek se cijepi, ostale ostavite na miru. Za ovaj članak netko bi trebao odgovarati zbog širenja mržnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare