To je to što me zanima!

Korisnici iPada tuže Apple jer su dali lažna obećanja

Bijesni korisnici tuže Apple jer uređaj nije moguće koristiti kao čitač knjiga. iPad se na 35 stpnjeva pregrije i ugasi. Tvrtka bi mogla platiti kaznu...
Vidi originalni članak

Nezadovoljni korisnici Appelovog iPada tuže tvrtku zbog neispunjenih obećanja. Trojica korisnika tvrde da je kvaliteta iPada iznimno loša, uređaj se sam od sebe ugasi nakon izlaganja suncu. Kažu nepraktičan je za upotrebu. Ako se uređaj "pregrije" korisnik dobije poruku da svom iPadu treba dopustiti da se malo "ohladi". Iste poruke, prema pisanju CNN-a, nakon izlaganja suncu primaju i korisnici iPhonea. Temperatura koju iPad može podnijeti je do 35 stupnjeva Celzijevih, pa su nezadovoljni kupci u tužbi naveli da Apple nije ispunio obećanja ni očekivanja korisnika, jer se uređaj u vrlo kratkom periodu i pri normalnim vremenskim uvjetima "pregrije". Od Applea traže da se kompaniji zabrani davanje lažnih obećanja na štetu kupcima. Gigant bi mogao zbog toga biti i kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20bucks 29.07.2010.

    Ja ću tužit yebenu kompaniju Crkvu zbog širenja laži i te davanja lažne nade i uvjeravanja da zaista postoji imaginarni svijet podjeljen na tzv, raj i pakao. To me vrijeđa kao normalnu osobu sa zdravim razumom.

  • direktor 29.07.2010.

    ja cu tuzit sebe

  • Apoteos 29.07.2010.

    dobro da ne isprobavaju onu reklamu za Loctite super lijepilo gdje se tip lijepi za avion, strop, i odskočnu dasku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare