To je to što me zanima!

Korisnici ogorčeni jer B.net dodatno naplaćuje novi HRT 3

B.net naplaćuje HRT 3 u dodatnom paketu, jer je ušao na mjesto HRT Plusa, nakon što se taj program ugasio. Navodno je HRT pokušao postići dogovor s B.netom
Vidi originalni članak

Novi televizijski program HRT 3, koji je u subotu počeo s emitiranjem, nije uključen u osnovni paket kabelske televizije B.net, a njegovi korisnici moraju dodatno plaćati kako bi vidjeli taj kanal. Takva odluka B.neta je izazvala negodovanje korisnika, koji su se pobunili na Facebook profilu te tvrtke.

Večernji list javlja kako B.net naplaćuje HRT 3 u dodatnom paketu, jer je ušao na mjesto HRT Plusa, nakon što se taj program ugasio. Navodno je HRT pokušao postići dogovor s B.netom, ali oni taj program nisu htjeli uključiti u svoj osnovni paket. 

- Meni se to rješenje ne sviđa, ali to je poslovna odluka B.neta. Odluka mi nije baš jasna jer su drugi postupili suprotno. Ne mogu se miješati u poslovnu politiku B.neta - rekao je Domagoj Novokmet, v.d. glavnog ravnatelja HRT-a, koji je potvrdio kako je apelirao da B.net program HRT 3 uključi u svoj osnovni paket.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • samoNiks 18.09.2012.

    na tvom mjestu ja nebi imo max tv,zato što obična banda lopovska,samo vas pljačkaju,a kad vam stave taj skprime još više će vas odrat po đepovima,samo da vam kažem max tv nikad neće stavit svojim korisnicima taj program,samo u vašim snovima.a b.net bili su mi najbolji al su se sad malo zalebali,al popraviće nadam s što prije...

  • Tiranosaurus 17.09.2012.

    Pobunili se na njihovom facebook profilu? Jadni oni..sad sigurno utapljaju očaj u hektolitrima špirita zbog pobune na facebooku..ma prejadno svi skupa s tim kojekakvim "društvenim" mrežama.

  • tajnamoja 17.09.2012.

    Ne gledam ni HRT 1 2 3, pa mi je svejedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare