To je to što me zanima!

Korumpirana ljubav: Curi sređivao prolaz na ispitu

Josip Đaković priznao je da je za Budora radio usluge za što mu je ovaj znao dati po 100 eura. Kaže da je prolaz ispita pokušao srediti Irmi Abazi
Vidi originalni članak

Na suđenju prodekanu Prometnog fakulteta Draganu Badanjku i ostalima optuženima za kupovanje ispita u aferi Index, svjedočili su optuženici koji su priznali da su sudjelovali u primanju i davanju mita. Posrednik Zlatko Radošević tvrdi kako ga je posrednik Mladen Budor zamolio da sredi upis ocjena za nekoliko studenata kod profesora Antuna Sertića, no da za to nije uzeo novac. I Josip Marić priznao je da je intervenirao kod Sertića, a priznao je i da je profesorici matematike Sanji Marušić nekoliko puta dao po 400 eura za upis ocjene. Josip Đaković priznao je da je za Budora radio usluge za što mu je ovaj znao dati po 100 eura. Kaže da je prolaz pokušao srediti optuženoj Irmi Abazi.
- Irma mi je bila simpatija, ja sam se njoj hvalio da imam prijatelja koji joj može pomoći da riješi ispit iz Mehanike. Nisam ju tražio novac. Bila mi je jako bitna. To sam dogovarao s Budorom, ali nije uspio srediti upis ocjene - iskreno je ispričao zaljubljeni mladić. 
Najskuplje je ispit platio Jurica Šokec, koji je za svaki ispit dao po 650 eura. Kaže kako je uvjeren da ih inače ne bi mogao nikad proći. Odvjetnik ga je upitao zna li koju ocjenu profesor upisuje u indeks ako se ne izađe na ispit.
- To sve ovisi o dogovoru i o cijenama - rekao je Šokec, što je u sudnici izazvalo salve smijeha.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rupicka 21.04.2009.

    ma koga to zanima? pa dajte nek hvataju one koji uzimaju 400 hiljada eura mita. ovo su cirkusarije? koga vi zabavljate s tim vijestima?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare