To je to što me zanima!

Košarkaš (25) iz Makarske je u Mostaru zlostavljao djevojku?

Djevojka (22) tvrdi da ju je Marin Han susreo kod jednog tržnog centra i šakom oborio na pod. Prije toga je navodno provalio u njezin stan i prijetio da će je ubiti
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš mostarskog Zrinjskog Makaranin Marin Han (25) pušten je na slobodu, nakon što je u petak završio u pritvoru PU Mostar. Naime, njegova djevojka Enija Dragun (22) iz Baške vode prijavila ga je jer ju je Han susreo kod jednog tržnog centra i jednim udarcem šakom oborio na pod. Djevojka je pozvala policiju, a Han je navodno prije toga provalio u njezin stan i prijetio da će je ubiti. 

- O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužitelj, a nadležnom tužiteljstvu će biti upućena i prijava protiv Hana, izjavio je Hasan Lerić zapovjednik Policijske postaje Mostar, dodavši kako je Hanu nakon saslušanja i puštanja iz pritvora vraćena putovnica. Enija Dragun studentica je turizma i ugostiteljstva u Mostaru, a u svojoj izjavi kazala je kako je Han i ranije nasrtao na nju. Nedavno ju je tako, prema njenim riječima, uhvatio za kosu, oborio na pod, te nogama udarao po cijelom tijelu, a potom gađao pepeljarom. Osim fizičkih nasrtaja Han ju je, kako tvrdi, i psihički maltretirao SMS-ovima prijetećeg sadržaja. Han je policiji sve njene navode negirao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare