To je to što me zanima!

Brat košarkaša iz Srbije je čekićem udario sina kninskog policajca? Teško je ozlijeđen

Kćeri policajca su se požalile ocu kako su imale nesporazum u prometu zbog kojeg su ih napali. Otac i sin su išli potražiti pravdu, ali su ih navodno napala i ozlijedila braća iz Srbije
Vidi originalni članak

Dvije sestre, stare 28 i 13 godina, vraćale su se u ponedjeljak automobilom iz Šibenika prema Kninu. Na putu je došlo do nesporazuma u prometu, navodno zbog pretjecanja, te je iz bijelog Audija Q7 beogradskih registarskih oznaka netko pokazao tri prsta, na što im je iz drugog automobila pokazan srednji prst. Onda im je vozač bijelog Audija prepriječio put pa su sestre zaustavile automobil.

TROJE TEŠKO OZLIJEĐENIH U Splitu noćas pretukli dečka (18), u Makarskoj mlađa grupa teško ozlijedila dvojicu mladića

Žena iz Audija je izišla i napala 13-godišnjakinju, a izišao je i muškarac koji je 13-godišnjakinju ošamario i pljunuo. Nakon toga su otišli. Sestre su potom ocu, policajcu koji je bio i pripadnik Prvog hrvatskog redarstvenika, ispričale što se dogodilo. Otac djevojaka i sin su se u ponedjeljak navečer otišli u Strmicu, gdje su bijeli Audi Q7 pronašli ispred kuće.

Policija pronašla braću i privela ih

- Tko vozi taj auto, došli smo popričati o tome što se dogodilo - rekli su im. Otac djevojaka navodno niti u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku.

Policajac (53) je dobio letvom u leđa, a njegov 27-godišnji sin, koji je inače djelatna vojna osoba, udarac čekićem u potiljak jednog od braće, koji ga je nakon što se od udarca čekićem srušio na tlo, udario i šakom te mu slomio nos. Navodno su policajcu i sinu prijetili pištoljem. Na teren je onda izašla policija. Pronašli su braću i priveli ih, ali oni su navodno još u ponedjeljak navečer pušteni iz kninske policijske postaje.

POLICIJA IH UKLONILA S LETA VIDEO Potukli se u zrakoplovu, šokirani putnici: 'Let iz Londona za Zadar kasnio nam je pet sati'

Teško ozlijeđenom 27-godišnjaku pomoć je pružena prvo u kninskoj, a potom je prevezen u šibensku bolnicu, iz koje je u međuvremenu otpušten.

U događaju su, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac.

Policija slučaj istražuje i o svemu će izvijestiti javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • vjesalica 10.08.2022.

    Greska policajca i sina mu jer su na taj nacin postupili, iako nije pokazao znacku policajce kod nas tretiraju jednako samo je razlika da li su na duznosti ili izvan sto je najveca glupost.Drugo,radi se o pripadniku PHR-a trebao je otici sa svojim kcerima u nadleznu PP da daju izjavu i podnesu prijavu,a siguran sam da zna postupak,ovako se doveo u situaciju iz koje nije bas sigurno da ce dobro proci jer su prosla vremena kada si sam mogao tjerati pravdu.Znam iz vlastitog iskustva. A za napad cekicem definitivno kaznena prijava za pokusaj ubojstva.

  • 10.08.2022.

    Zao mi je sto mi je izbrisan prethodni komentar na ovu temu ako sam nekog povrijedio vlastitim mišljenjem ali probat ću ponoviti na drugačiji način kao gradjanin slobodne zemlje mislim da imam pravo iznijeti mišljenje i da mi neće biti izbrisan komentar…dakle iako je reakcija oca i brata bila zakonski nedopustiva ona je bila životna i svatko bi ili većina vjerojatno tako reagirala ako vam napadnu vlastitu djecu na ovakav barbarski način . Dakle sve je počelo da ponovim a mislim da je bitno: preprečavanjem prometovanja drugim gradjanima po javnom magistralnom putu a nakon toga su iste te osobe pokazale jaku volju da udju u fizički obračun sa putnicima u vozilu mojem su zagradili put…ošamariti curicu maloljetnu jer ti je nešto pokazala čak i da nije bio odgovor na tri prsta sto smatram inače prvoklasnom provokacijom jer znamo tko je pokazivao u hr tri prsta,, svakako nije opravdanje i sada svako palamudjenje o tome kako su se oni jadni branili s čekićima i letvama goloruki od hrvatskih gradjana koji im dolaze u dvorišta mi je deplasirana….opet ponavljam mislim da bi čin trebalo okarakterizirati i dodatno kao kazneno djelo objesne vožnje i ometanja prometa u svrhu provodjenja straha i terora nad gradjanima  i svakako zaplijeniti taj  q7 iz istih razloga jer je bio sredstvo počinjenja tog nedjela pa neka si misle idući puta kad im to padne na pamet raditi ali i svakom drugom tko to radi na javnoj prometnici….neovisno od tablicama…

  • pijevac 10.08.2022.

    osuditi i trajno zabraniti dolazak u HR

Komentiraj...
Vidi sve komentare