News

Komentari 31

VIDEO Potukli se u zrakoplovu, šokirani putnici: 'Let iz Londona za Zadar kasnio nam je pet sati'

VIDEO Potukli se u zrakoplovu, šokirani putnici: 'Let iz Londona za Zadar kasnio nam je pet sati'

Poslali smo upit aviokompaniji Ryanair, te su nam odgovorili da je pozvana policija kako bi uklonili putnika s leta London Stansted za Zadar koji je ometao putnike i zaposlenike.

Zbog tučnjave na letu na relaciji London - Zadar, u četvrtak 30. lipnja, aviokopanije Ryanair, sami let je kasnio pet sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci se vidi kako se putnici tuku, a nekoliko trenutaka kasnije i policija koja razgovara s putnicima koji su radilli nered.

- Tokom ukrcavanja su se putnici potukli, ne znam točno koji je bio razlog no nije mi bilo svejedno. Pozvana je policija koja je njih uklonila s leta, ali je svejedno cijela ta situacija dugo potrajala. Mi smo trebali sa Stansteda u Londonu poletjeti u 21 sat, a poletjeli smo oko dva ujutro, odnosno u Zadar smo sletjeli u četiri sata ujutro. Koma - priča nam čitatelj koji je na vikend došao kući, a živi u Londonu.


Poslali smo upit aviokompaniji Ryanair, te su nam odgovorili da je pozvana policija kako bi uklonili putnika s leta London Stansted za Zadar koji je ometao putnike i zaposlenike. Nakon što su uklonili putnika s leta, avion je poletio i sigurno sletio na odredište. 
Također poručuju iz Ryanair-a kako se ispričavaju putnicima zbog kašnjenja leta koji je uzrokovao putnik.

 

 

 

Najčitaniji članci