To je to što me zanima!

Košiša Čičin-Šain bahato autom udarila policajca

Zagreb: Snimke s videonadzora sa zgrade MVP-a potvrdile da je policajac postupao prema zakonu.. Političarka tvrdi da je namjerno izazvao incident
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija će protiv bivše HNS-ove saborske zastupnice Alenke Košiše Čičin-Šain (56) podnijeti kaznenu prijavu zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti. Predsjednica zagrebačkog HNS-a se oko 19.50 sati u nedjelju parkirala ispred Ministarstva vanjskih poslova na Zrinjevcu.
- Policajac ju je upozorio da se tu ne može parkirati i htio ju je legitimirati. No ona mu nije htjela pokazati osobnu iskaznicu, tvrdeći da će je dati samo prometnom policajcu te su se posvađali. Vozačica je htjela otići s parkinga, ali je policajac stao iza njenog auta. Krenula je unatrag i udarila ga dvaput. Policajac je izvadio pištolj i repetirao ga. Vozačica je stala i izašla iz auta, a on je pozvao pojačanje - rekla je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba. Policajac je lakše ozlijeđen, no pozlilo mu je nakon incidenta te je prevezen u bolnicu.
Policajac i političarka su ispričali svoje verzije incidenta. Policajac je, neslužbeno doznajemo, pristao i na poligrafsko ispitivanje ako bude potrebno. No kako su snimke s videonadzora sa zgrade MVP-a potvrdile da je postupao prema zakonu i govorio istinu, to nije bilo potrebe. Političarka i dalje tvrdi da je policajac namjerno izazvao incident.
- Izgleda da ću morati uzeti odvjetnika umjesto da tužim policajca jer svi tvrde da sam ga htjela pregaziti, a nisam mogla znati da stoji iza mene - tvrdi Čičin-Šain. Nakon što su je pustili iz policije, rekla je “da bi ju policajac vjerojatno ubio da ga nije čula. Jer što je druga radnja poslije metka u cijevi?”. Sindikat djelatnika MUP-a pita se mogu li ih baš svi gaziti, podržava kolegu i nada se da će “uvažena gospođa” biti i primjereno kažnjena.

ČAČIĆ I VESNA PUSIĆ PODRŽALI KOLEGICU
Nekoliko minuta nakon incidenta nositelj liste HNS-a za Zagreb Radimir Čačić pomogao je stranačkoj kolegici. Ne znajući detalje, policajca je pitao zar je potrebno vaditi pištolj na građane dok kriminalci šetaju gradom. Vesna Pusić mu je rekla kako nije dizala galamu nakon što ju je auto malo trknuo na pješačkom prijelazu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • spajzan 19.05.2009.

    košiša ju u pravu

  • llcool 19.05.2009.

    bleki dušo ne kuziš. nije bitno tko je u pitanju. bit priče je njeno ponašanje prema policajcu i način na koji se ophodi sa običnim ljudima. a ovim drugima se uvlači u g...šta misliš da je to probala u americi hahahahaha

  • llcool 19.05.2009.

    naravno da vas je policajac htio ubiti jer to je njegov posao da hoda okolo i ubija nedužne i dobre građane. ili je u gospođi sa puno prezimena i ukradenih kuna prepoznao prerušenog osamu. date gospođo pa kamere su potvrdile da LAŽETE po ko zna koji put. gadljivi ste. sakrijte se radije negdje u rupicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare