To je to što me zanima!

Kosor: 'Bljesak' je dokaz da je Domovinski rat osloboditeljski

Premijerka Jadranka Kosor je u Okučanima kraj spomenika hrvatskim braniteljima poginulim u vojno-redarstvenoj akciji 'Bljesak' položila vijenac i zapalila svijeće
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u subotu u Okučanima kraj spomenika hrvatskim braniteljima poginulim u vojno-redarstvenoj akciji 'Bljesak' položila vijenac i zapalila svijeće. Kazala je kako nitko ne može osporiti blistavost i opravdanost akcije 'Bljesak', prenosi Večernji list. Akcijom su 1. i 2. svibnja 1995. godine u samo desetak sati oslobođeni Okučani, a u tome je sudjelovalo 16.000 hrvatskih vojnika i policajaca. 

Premijerka je istaknula kako je vojno-redarstvena akcija 'Bljesak' potvrda kako je Domovinski rat bio doista osloboditeljski od napada srbijanskog agresora. Dodala je kako je svaka drugo dvojba o značenju i karakteru Domovinskog rata suvišna.

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Superteška 01.05.2011.

    Kakav dokaz, o čemu ona priča? Kome ona i što dokazuje? Domovinski rat je i po samom pojmu oslobodilački. Postoji Saborska deklaracija o tome. Neka Jaca javno kaže tko tvrdi suprotno i neka iznese dokaze za to. Ovo je već ostalo maltretiranje zdravog razuma.

  • rosa110 30.04.2011.

    Samo je glupoj Vlaisavljevicki postalo jasno tek 1995. godine akcijom Bljesak da je Hrvatsku napao srbijanski agresor. Vlaisavljevicko, i do akcije Bljesak hrvatski domoljubi su ginuli braneci se od srbijanskog agresora, a ti si to spoznala te godine krstenjem u katolickoj crkvi.

  • superpolicajac 30.04.2011.

    naravno da je rat bio osloboditeljski o tome netreba nikakva debata. ali hdz je rat koji zarobljava oni su ti koji uništavaju osloboditelje. tu je problem. a posebno kada jedna jadranka nelegalna predsjednica vlade o tome zbori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare