To je to što me zanima!

Kosor bolnici darovala novac koji je 2005. dobila od države

Jadranka Kosor je 2005. dobila milijun kuna od države, koju po zakonu dobivaju svi predsjednički kandidati. Mladen Pavić kaže da je Kosor sav novac donirala
Vidi originalni članak

Ministar Darko Milinović branio je u četvrtak svoju šeficu Jadranku Kosor od prozivki da je svojim posjetom ugrozila zdravlje djece na onkološkom odjelu Klaićeve bolnice. Da premijerki osvjetla obraz izjavio je kako je upravo ona tom istom odjelu donirala vlastitih 250.000 kuna. Ta izjava zainteresirala je mnoge, koji su se pitali odakle Kosor toliki novac. Glasnogovornik Vlade Mladen Pavić pojasnio je Milinovićevu izjavu. 

Premijerka Kosor je još 2005. godine, prema Pavićevim riječima, onkologiji darovala taj novac te tako postala doživotna donatorica odjela. Kako kaže glasnogovornik Pavić Kosor je od države dobila milijun kuna predviđenih zakonom za predsjedničke kandidate. Tu istu svotu dobio je i Stjepan Mesić. 

- Premijerka je cijeli iznos potrošila na donacije, a među njima je i ona Klaićevoj bolnici - rekao je za tportal Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • maxich 15.01.2011.

    kandidirat ću se onda i ja, a reći ću i suprugu da se i on kandidira. sin još ne može jer nije punoljetan, morat će pričekat koju godinu. sad nemam za vlastiti krov nad glavom, a ako se kandidiram mogu ga dobiti, i ne samo ja nego i moj suprug. ah... bilo bi to krasno i prekrasno. ovako, kredu mogu dignuti tek kroz jedno 5 godina (i to AKO!) koju ću otplaćivati do penzije ako ju doživim, a ako ne doživim onda će to ostati mojoj djeci na grbači bez da su i sebi uspjeli priuštiti dom.

  • martina111 15.01.2011.

    ako se dobiva tolika lova,hebome me vrag ako se neću i ja kandidirat

  • ispravak_navoda 15.01.2011.

    ma samo da je se slika! nema novaca koje ti mozes donirat da dobis izbore....

Komentiraj...
Vidi sve komentare