To je to što me zanima!

'Ivo Josipović ne smije govoriti da je Hrvatska zemlja jada'

U Splitu je Kosor ukorila svog ministra i novinare, a od Bajsa je žicala plaću jer je puno radila na promociji turizma. Ukorila je Josipovića i opet spomenula Milanovića
Vidi originalni članak

U interjuu za Media servis Jadranka Kosor je opomenula predsjednika da o svojoj zemlji ne smije govoriti kao zemlji jada. 

- Hrvatska nije zemlja ni jada ni čemera, već zemlja koja je završila pregovore i koja je cijenjena u svijetu, rekla je Kosor i pozvala Ivu Josipovića na sastanak jer imaju puno otvorenih pitanja i problema koje prema Ustavu moraju zajedno rješavati.

- I svakako ne bi bilo dobro da do izbora sve stoji i da se ostvari ona Zorana Milanovića , da ništa do izbora ne treba raditi, rekla je Kosor, a prenosi Tportal.

Kosor 'žicala' plaću od Bajsa i ukorila ministra Branka Bačića 

Premijerka Jadranka Kosor u Splitu je nastavila svoj "Tour de Hrvatska". Ovaj put imala je javni sastanak s direktorima županijskih turističkih zajednica priobalja i direktorima predstavništava HTZ-a iz Slovenije, Njemačke, Mađarske i Austrije.

Sastanak je održan u splitskoj ACI marini, u restoranu "Zrno soli" iz čije se kuhinje širio divan miris morskih specijaliteta. Domaćini su bili župan Splitsko-dalmatinski Ante Sanader i dogradonačelnica Splita Anđelka Visković, a u pratnji premijerke bili su ministri Branko Bačić, Đuro Popijač i Damir Bajs. Svi su premijerki podnijeli izvješće, mijenjali se za govornicom i zahvaljivali Vladi na onome što je napravila za turizam.

- Da nije bilo Vlade ne bi bilo ovakve sezone. A važnu ulogu odigrale su naše ceste – izrekli su gotovo svi govornici i govorili o brojkama rekordne sezone.

Premijerka ih je sve najavila, odslušala, imala pokoju upadicu.

- Možda bi moj dio plaće, s obzirom koliko sam govorila o turizmu, mogao ići na Ministarstvo turizma – dobacila je ministru Bajsu.

Ministra Bačića brojke su malo zamorile, pa mu je pogled odlutao na osunčani prizor splitske Rive. 

- Ministre, znam da je prizor lijep, ali molim vas prestanite gledati kroz prozor, zamolila je 'moderatorica' Kosor sa smješkom Bačića. 

Kosor je nakon toga opomenula i brbljave novinare koji su se među sobom došaptavali, rekavši im kako nije lijepo pričati dok drugi govore. 

Dok su se mijenjali govornici, premijerka je najavila da će se sljedećeg tjedna nastaviti radovi na Pelješkom mostu, kazala je da se ide u izgradnju auto ceste do Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 271

  • francko 10.09.2011.

    vidi adezejovce velike rvate sto su se probudili i poceli minuse lupati e smradevi ako ima boga svi cete vi na goli otok

  • emperor_1 10.09.2011.

    hrvatska je u totalnom k*, kao sto je njezin mentor i prijatelj rekao... a sad samo cekamo da se ostvari ona njezina: "kud ivo tud i ja" vec ti grije krevet... nadam se da ce bit cimeri

  • enesnecco 10.09.2011.

    ma da, jaca mima pravo, josipovic govori neistine, hrvatska je u rangu sa svicarskom... hahahahah...

Komentiraj...
Vidi sve komentare