To je to što me zanima!

Kosor: Dok učiš i tražiš knjige, nemaš vremena za preseljenje

Mnogi se pitaju kako će predsjednica uz brojne obveze i dužnost koju obnaša uspijevati ispunjavati fakultetske obveze, a situaciju je komentirala i Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Vijest da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primljena na poslijediplomski doktorski studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu izazvala je brojne reakcije. Mnogi se pitaju kako će predsjednica uz brojne obveze i dužnost koju obnaša uspjevati ispunjavati fakultetske obveze i dolaziti na obvezna predavanja. 

Na situaciju se na svojem Twitteru osvrnula i bivša premijerka Jadranka Kosor. 

- Ako danonoćno učiš, slušaš predavanja, tražiš knjige i skripte, ne možeš gubiti vrijeme na pakiranje i traženje kamiona za preseljenje - napisala je Kosor na Twitteru 'bocnuvši' predsjednicu oko neispunjenja obećanja da će Ured predsjednika preseliti s Pantovčaka u Visoku ulicu.  

Idi na 24sata

Komentari 272

  • Borsalino Borsaca 02.12.2015.

    "Mnogi se pitaju kako će predsjednica uz brojne obveze i dužnost koju obnaša uspjevati ispunjavati fakultetske obveze ...." Vjerujem da se ne će previše mučiti, kao ni magistar Vaso....

  • zemuncevic 01.12.2015.

    Jaca se CESLJA i puderise sve vise a nitko je nece!!!! Pjevaj Jaco ... sama sam ti majko.... !!!!

  • TONI 1_1 01.12.2015.

    Cijenjena gosp.Kosor,Razocarali ste me ovim prepucavanjem.Od onoga trenutka kada ste od Sanadera preuzeli da vodite drzavu u ne bas povoljnim uvjetima smatrao sam vas celicnom osobom kojoj mogu zavidjeti i mnogo vece licnosti.Zar se i vi spustate na taj nivo gdje je ogovaranje i kleveta rad od kojeg se jako dobro zivi dok narod kopa po smecu.Zabrinjava li ikoga svakodnevno iseljavanje mladih iz RH?

Komentiraj...
Vidi sve komentare