To je to što me zanima!

Kosor i Bozanić razgovarali o pripremama za Papin dolazak

Jadranka Kosor je kardinala Bozanića izvijestila i o pregovorima Hrvatske i Europske unije te o gospodarskim, socijalnim i demografskim projektima Vlade
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor sastala se u ponedjeljak s kardinalom Josipom Bozanićem s kojim je razgovarala o pripremama za dolazak Pape Benedikta XVI u Hrvatsku. 

Bozanića je u Nadbiskupskom dvoru izvijestila i o stanju pregovora s Europskom unijom te o projektima Vlade.

Nakon susreta s Bozanićem, premijerka se u Banskim dvorima susrela i sa šefom Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Paulom Vandorenom. S njim je također razgovarala o napretku pregovora Hrvatske i EU. Vandoren je nakon sastanka kratko izjavio kako se nada da će Hrvatska završiti pregovore do ljeta, ali da sve ovisi o Hrvatskoj, prenosi HTV.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • moonshajn 18.01.2011.

    Bože moj da vjeruju uboga i10 zapovijedi, ne bi napravili što jesu od HRVATSKE. Doveli ju na rub propasti.

  • nicijisin49 18.01.2011.

    Ovaj je razgovor u funkciji neproglašene predizborne kampanje. Kardinal je zabranio svečenicima u svojoj dijecezi politički angažman ,no sam to čini na prilično rafiniran način. Ponešto je naučio iz prethodne pretsjedničke kampanje kad je prilično izravno podržao ZG Sanadera - Bandića. Papa je naravno dobrodošao, bogati za njega ne mare previše, a siromašni gledaju kako će preživjeti. Sam je taj posjet naravno u funkciji prikupljanja poena za moralno bankrotirani ADZ-e.

  • thom callin 18.01.2011.

    A jesu se bas pravi nasli,svaka cast,kaj moze ona rec njemu ili on njoj??? Kaj su pricali o vremenu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare