To je to što me zanima!

Kosor i Josipović poklonili su se žrtvama holokausta

Predsjednik i premijerka su u čast žrtvama genocida iz Drugog svjetskog rata zapalili svijeće i položili vijence na komemoraciji na zagrebačkom Mirogoju
Vidi originalni članak

U nedjelju u 17 sati je na zagrebačkom Mirogoju održana središnja komemorativna svečanost u povodu dana sjećanja na žrtve holokausta. Na svečanosti su bili prisutni premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Ivo Josipović, te niz drugih političara i uglednika.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • prečko 11.04.2010.

    hoće li se drug prvda za sve i drugarica broš pokloniti i žrtvama blajburga?

  • only I 11.04.2010.

    Sve Zrtve su Zrtve, bez obzira tko su i odakle su. Istina je da se jos uvijek sve generalizira kad se radi o Hrvatima. Srbi su se posrali po Hrvatima za vrijeme JBT, jer je i on sam govno mafijasko. Treba se pokloniti nevinim zrtvama, traziti oprost, oprostiti. Samo zamjeram Svijetu, je jos nisu javno osudili Komunisticki rezim, jer se znamda su kominjare pobile preko 100 000 000 nevinih ljudi, po sistemu, nepodobnih. Dakle kad cujem bivse jos za divno cudo zive partizane kad kazu Smrt Fasizmu, zgade mi se, jer Komunisticki/Partizanski sistem je ravan tom jebenom Fasizmu.

  • Zeljk0 11.04.2010.

    rođin rođo1: kad izađe na vidjelo tko su pravi branitelji zaslužit će sve počasti i prava, a oni lažni, mogu 2metra pod zemlju bagerom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare