To je to što me zanima!

Kosor: Iako je izborna godina treba raditi, a ne trošiti vrijeme

Jadranka Kosor pohvalila je rad Državnu upravu za zaštitu i spašavanje. Najavila je kako će biti stroga prema onima koji neće poštivati Zakon o fiskalnoj odgovornosti
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor obišla je u nedjelju ujutro Državnu upravu za zaštitu i spašavanje, piše Večernji list. Rekla je kako možemo biti zadovoljni radom svih službi koje su vezane u ovaj sustav. Naglasila je sigurnost Hrvatske kao turističke zemlje. Zahvalila je djelatnicima i zaželila im što manje posla u Novoj godini. Obećala je kako neće ponestati novca za funkcioniranje službi. Najavila je novinarima kako će biti stroga prema onima koji neće poštivati Zakon o fiskalnoj odgovornosti. Prema Zakonu, ako ministri probiju limit, moraju dati mandat na raspolaganje. Premijerka je dodala kako moraju puno raditi i ne trošiti vrijeme na kampanje iako je izborna godina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • petar68 04.01.2011.

    ma pokazala si ti kako si radila.odi u rmetinec ,kako te nije stid tolike godine primaš plaću za badava ,ništa nisi radila,ništa neznaš.

  • max100 04.01.2011.

    Nekome tko radi barem dovoljno dobro, kampanja i nije suviše potrebna. Do sada vam je trebalo mnogo kampanje. Znamo to zbog gomile kuna utrošenih u taj "maskenbal".

  • konjina 03.01.2011.

    siva poradi na tome da vratiš ukradeni stan i vratiš pare koje si mjesečno dobivala od sanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare