To je to što me zanima!

Kosor je bila u komunistima još nakon što je osnovan HDZ

U veljači 1990. godine HDZ je upisan u Registar političkih stranaka, a Kosor je bila u Savezu komunista, ne odveć istaknuta članica 3. organizacije SKH Radio Zagreb
Vidi originalni članak

U veljači 1990. godine HDZ je upisan u Registar političkih stranaka, a Jadranka Kosor bila je, kako piše Slobodna Dalmacija, članica Saveza komunista Hrvatske. Dodaju kako nije bila odveć istaknuta članica 3. organizacije SKH Radio Zagreba, ali je bila uzoran član SKJ kako su potvrdili dvojica njezinih drugova s HRT-a. No, novinari nisu uspjeli doznati je li pohađala i kumrovečku školu za naprednije partijske kadrove. 

>>> Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ciara46 10.09.2011.

    ona je kao i hloverka, za svaki sistem i svakome dupelizac, bez srama. osoba bez karaktera. i ta bi nešto dobro napravila za hrvatsku, bože sačuvaj nas takvih spodoba.

  • libeluli 08.09.2011.

    E je neka vijest, kao i ostali članovi HDZ koji su bili partijasi dok su imali koristi sada napadaju slobodne i nestranacke ljude da su komunjare, samo zato sto realno ocjenjuju njihov rad. Ma gade mi se

  • carmina 07.09.2011.

    Honey, ne samo da je bila clan SK, nego je prije rata bila i Srpkinja, pa onda Jugoslavenka. Zakljucak jednostavan - Ona se najbolje adaptira na dolazece vrijeme, u postojece politicke uvijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare