To je to što me zanima!

Kosor: Milanovićeva Vlada živi zahvaljujući našim uspjesima

Jako mi je drago čuti da danas i gospodin Milanović i gospodin Linić spominju Zakon o fiskalnoj odgovornosti kao nešto jako vrijedno, izjavila je Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović oko 13 sati sletio je u Bruxelles gdje u četvrtak i petak sudjeluje na Europskom vijeću, ali i prije nego što je sletio predsjednica HDZ-a u Bruxellesu se pohvalila da Milanovićeva Vlada praktički živi zahvaljujući njezinim uspjesima.

Jadranka Kosor došla je u Bruxelles na skup Europske pučke stranke i novinarima dala ovu izjavu:

- Jako mi je drago čuti da danas i gospodin Milanović i gospodin Linić spominju Zakon o fiskalnoj odgovornosti kao nešto jako vrijedno. Podsjetit ću da je moja Vlada donijela taj zakon, a da ga današnji vladajući tada kao oporba nisu podržali. Hrvatska danas drži svoj rejting upravo zahvaljujući činjenici da smo završili pregovore, potpisali pristupni ugovor s EU i donijeli Zakon o fiskalnoj odgovornosti - rekla je Jadranka Kosor, očito ciljajući na zaključak da su to sve bili uspjesi njezine Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • IgorĐorđević 02.03.2012.

    nemogu vjerovat,pa ova nema gram mozga u glavi.Unistila je drzavu narod bacila na prosjacki stap i jos nas i dalje laze,misli da smo zbilja svi tolko glupi,jel ona svesna da narod nju nije birao za premijerku da su je kradezejovci stavili na vlast bez volje naroda.Ali nju boli kaj mora redovnom linijom za BRISEL a gosp.primijer vladinim zrakoplovom.Njoj Vrapce ne gine!

  • kiki1984_1 02.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • picuskin 01.03.2012.

    Je,tvoji uspjesi polako izlaze na vidjelo,evo i Polančec je danas pričao o njima.Izgleda da mu dobro ide sapunanje daske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare