To je to što me zanima!

Kosor: Ne zanima me Ivo, a ni kako će glasati o povjerenju

Premijerka Kosor je rekla kako Ivo Sanader više nije član HDZ-a i da je ne zanima što on misli o ovoj Vladi. Žali zbog uvreda u Saboru, te je rekla da je to nedolično
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor rekla je u srijedu navečer kako neće svaki dan komentirati što kaže Ivo Sanader. Dodala je da on nije član HDZ-a i da je sasvim svejedno kakvo je njegovo mišljenje o Vladi i kako će on glasati. Tvrdi da su odnosi u HDZ-u dobri. Ne brine zbog rasprave o povjerenju, a ne očekuje problema ni u raspravi oko proračuna. Kaže da se glavne konture znaju, ali žali što ni tu, kao ni u mnogim drugim stvarima, nema potporu iz opozicije. O raspravi u Saboru rekla je da su uvrede, posebno Milanovića, da Vlada sramoti Hrvatsku, nedolične. Kaže da se u raspravi o povjerenju radi  o nezreloj i nestrpljivoj politici onih koji na svaki način žele doći do izbora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arcanius 28.10.2010.

    Jaca, daj više vrati Drobcu stan.... pa kako možeš biti takva neodgojena kuja, da čovjeka izbace iz stana na koje ima pravo, a tebe usele?... i još ni jedne jedine riječi nisi rekla u toj stvari!!!!.... a, navodno nikoga te nije strah.... znam da muda nemaš, ipak pripadaš ženskom spolu, vjerojatno se ostale pripadnice srame te činjenice, ali ipak obešteti Drobca jer nije u redu.... pa jebote, za premijerku te Ivo ugural, i tko zna di još, od škole nemaš nikaj, radila kao radio voditeljica, tvoji suradnici lažu i kradu, a ti ne znaš zlo koje si SAMA napravila popraviti... i kak da te ne zovem Jaca?.... kak da imalo imam poštovanja prema tebi, kokoši jedna?.... kako da se ne živciram, kad siluješ moju Hrvatsku!.... kad pobuna naroda počne, bolje ti je da bježiš....

  • CheGuevara 28.10.2010.

    A što se drugo očekuje od osobe kojoj je vrhunac retorike prepucavat se sa opozicijom?! i to vrlo često nimalo kulturno! Zar je to javni interes? Zar smo to željeli i za to ih plaćamo? Da nam se servira saborska juha od Ive i Jace u nedostatku gospodarskih rješenja?! Ma nebi me čudilo da su Šimu dovukli nazad u Sabor samo ko klauna da se opet zavrti šarena scenska vrteška pod HDZ šatorom, za 4 milijunsko gledalište, pa da se opet svrati pozornost sa sramotne nam gospodarsko ekonomske stvarnosti? Podsjećanja na balansiranje po rubu bankrota i srednjoafričkog siromaštva, a u srcu Europe. Zar nije to opet onaj stari prokušan recept HDZ-ove kuhinje "vamo kruha i igara za narod". Sramotno, jadno i nezrelo. Eto to je naše političko vodstvo. Legalna rvatska mafija koja je osiromašila zemlju više od svih križarskih ratova, balkanskih, onih svjetskih, domovinskih i svih ustaša i partizana na koje nas uvijek rado podsjećaju, kad god ima postavimo pitanje zašto nam je vako! Ma kako ih samo nije sramota od ovog naroda, kojeg su na krilima velikog hrvatstva, obmanuli busajući se nacionalnim stjegom, prodavali novopečene farse držeć se tobož za srce dok im himna svira, a opljačkali nas i unazadili za čitavih pola stoljeća. Zar nije sramota da nas srvrstavaju uz bok s nomadskim Kurdistanom? Hej ljudi - Kurdistanom! Ma jel ko čuo za taj Kurdistan ikad prije, il tek kad nam ga "Lijepa njihova" dostigla? Da ne pričamo da je do jučer u vicevima opjevana Albanija, danas velesila za nas, koju doživljavamo sa poštovanjem. Dok nam naša mila premijerka uzima blokić i pruža Obami za autogram! Pa jel to neko može opće pojmit, toliku razinu groteske koju svakodnevno doživljavamo od onih u koje se uzdamo da nam kroje budućnost?! AJME!

  • adan 28.10.2010.

    Toliku količinu samodopadnosti i prepotencije, neosnovane, teško je probaviti. S čim se ona ponosi? Večerom sa Obamom? Potpisom na jelovniku? Torbom na podu? Politika i ozbiljo vođenje države je nešto više od ofiranja sa ofucanim Pahorom ili prepucavanja sa nezrelim Milanovićem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare