To je to što me zanima!

Kosor o Glavaševoj putovnici: Dugo nisam čula ništa gluplje

Kosor je pojasnila kako Vlada nije odgovorna za Đakovštinu, ali razumije radnike. Za Glavaševu putovnicu na svom stolu rekla je kako 'dugo nije čula nešto gluplje'...
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor izjavila je da Vlada radi sve kako bi pomogla radnicima Đakovštine. Vjeruje kako je rješenje na vidiku. Nije željela komentirati njihov štrajk u srijedu jer smatra da sve vezano za radnike Đakovštine ima previše političke manipulacije. Istaknula je kako Vlada ne snosi odgovornost za Đakovštinu, ali ima razumijevanja za težak život i frustracije ljudi.

- Jučer smo dokasna radili na tome, a danas ćemo nastaviti konzultacije. Vjerujem da ćemo pronaći neko rješenje, svakako bez političkih pritisaka - pojasnila je Kosor nakon konferencije o stanju u zemljišnim knjigama i katastru u organizaciji HUP-a i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, piše Slobodna Dalmacija

Kosor je rekla novinarima i kako vjeruje da HDZ ima većinu u Saboru. Na molbu da prokomentira tvrdnju zastupnika HDSSB-a da zahtjev za izdavanjem putovnice Branimiru Glavašu stoji na njezinom stolu, Kosor je rekla da 'dugo nije čula nešto gluplje'.

>>> Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 116

  • davidenko 26.10.2011.

    U HDSSB-eu nisu čuli ništa gluplje, da se Karamarkovim ulaskom u HDZ prirodno mora usporiti dinamika poslova MUP-a koja se odnose na konkurente ------------- U HDSSB nisu čuli ništa gluplje –da djelatnici za nerad u zakonskom roku od 30 dana neće odgovarati jer su to poslovi vezani za konkurenta HDZ-u.--------U HDSSB-eu nisu čuli ništa gluplje ------- da zlopotreba položaja i ovlasti od strane MUP-a neće biti kažnjena nego nagrađena s kolačima i vinom u središtu HDZ-a ministra Karamarka.------------ U HDSSB nisu čuli ništa gluplje-----da djelatnici kao i glasnogovornik MUP-a ima mandat lagati kad je u pitanju Glavaš i HDSSB bez posljedica naravno.

  • leopa 25.10.2011.

    A mi Jacop od tebe stalno moramo slušati glupsoti i nebuloze!

  • Prva Proleterska_1 21.10.2011.

    Ni ja , na koji je način vaša kreadeze , krala lovu sa raćuna državnih i povezanih firmi. To je smješno do urnebesa, pa i totalno neinteligentno, pa se može ta rabota nazvati , ludosmješni kriminal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare