To je to što me zanima!

Kosor o Mostu: Žele ostaviti dojam da su oni iznad politike

Navode iz Mosta na Twitteru su komentirale bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, ali i bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić
Vidi originalni članak

Most je u utorak održao pregovore sa SDP-om i HDZ-om, nakon kojih su sve strane izrazile zadovoljstvo. Tomislav Panenić iz Mosta pritom je kazao da se razgovaralo na "razini struke, a ne politički".

Panenićeve navode na Twitteru su komentirale bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, ali i bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić. 

Kosor je prvo upozorila na proturječje u Panenićevoj izjavi o tome kako se nisu vodili politički razgovori.

- Nismo vodili političke razgovore, kaže predstavnik Mosta. A kakve razgovore vode političari? - upitala je Kosor. Na to joj je odgovorila Kolarić koja je napisala kako u Mostu "još nisu svladali finese političke retorike".

- Nego. Kako ste shvatili izjavu? Ja, da su mislili reći da nisu o pozicijama razgovarali - napisala je Kolarić Jadranki Kosor.

No, Kosor se nije složila s Kolarić te je napisala kako smatra da se radi o tome da u Mostu "žele ostaviti dojam da su oni iznad politike" jer je to po njima prljav posao.

- Žele ostaviti dojam da su oni iznad politike koja je, jel', prljav posao. Bez "fotelja" nema ni provedbe programa -  replicirala je Kosor.

Nakon još nekoliko tweetova o programu Mosta Kosor i Kolarić su zaključile da bi se mogle naći na kavi da o tome 'proćakulaju'.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • lalala 19.11.2015.

    Dvije bivše rade selfije i pričaju budalaštine . Kosor je izgubila izbore i ne bi trebala učiti one koji su bili uspješniji a Kolarić je rekla preuzeti SDP a još uvijek je na Twitter revoluciji ???!!! ...

  • colonelo 19.11.2015.

    ... twitter, propala političarka i novinarstvo skupa ? ... katastrofa ... strava ...

  • user_26733 18.11.2015.

    Ti o dojmovima pripovjediš?? Sramoto jedna, tvoje su slike visile u svim prostorijama svih ogranaka svih hdz-a. BTW nisi jedne izbore u životu dobila, niti jedne, ulazila si u sabor samo zbog glasačke mašinerije hdz jer si bila ''metnuta'' na liste, sad kad imamo preferncijsko glasovanje nisi ni da uđeš u kućni savjet u zgradi svojoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare