To je to što me zanima!

Kosor odgovorila SDP-u: Tko pjeva, zlo ne misli...

Opozicija je komentirala da Kosor državu 'vozi kao Miško' iz filma 'Ko to tamo peva', a Kosor im je savjetovala da gledaju filmove domaćih autora
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor podijelila je u petak 42 stipendije Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja i njihove djece i uzvratila podbadanje SDP-u. Oni su komentirali da Kosor državu 'vozi kao Miško' iz filma 'Ko to tamo peva'.
- U SDP-u je to posljedica pretjeranog gledanja filma 'Tko to tamo peva'. Preporučujem da gledaju domaće autore, poput 'Tko pjeva, zlo ne misli', pa onda neće biti tako dešperatni po pitanju stanja u državi - rekla je Kosor i uozbiljila se na pitanje o smjeni Hrvoja Vojkovića iz Uprave Croatia osiguranja. Kratko je samo rekla 'vidjet ćemo' i dodala da na čelu tvrtke mora biti netko 'tko zna svoj posao'. Kosor kaže da nema ništa protiv prijedloga Ive Josipovića da se objavi Registar hrvatskih branitelja, no naglasila je da prije toga treba promijeniti nekoliko zakona.
- Registar je popis osobnih podataka i tumačenje koje sam ja dobila je da bi za objavu svaki branitelj s popisa morao dati osobno odobrenje. Osobno, nemam ni jedan razlog protiv toga - rekla je premijerka, a prenosi Tportal.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • livioantol 06.02.2010.

    Gosp. KOSOR vaši ministri pjevaju u pogrešnom tonu a vi to nevidite i ne slušate narod ( obečanja da ali ne sranja).

  • drug Tito_1 06.02.2010.

    Valjda bi i ona pinku iz zampa druga Josipovića!

  • ribić 06.02.2010.

    Pjevanje samo po sebi nije problem nego kad pjeva (dere se ) neko ko nema sluha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare