To je to što me zanima!

Kosor: Odnosi s Mađarskom su izvrsni, bez obzira na MOL

Zbog cijele situacije poslala je pismo DORH-u u kom predlaže sastanak kako bi se vidjelo što Vlada eventualno može učiniti u zaštiti nacionalnih interesa
Vidi originalni članak

Na pitanje novinara utječe li situacija s MOL-om i davanjem mita bivšem premijeru Sanaderu na odnose Hrvatske i Mađarske premijerka Jadranka Kosor odgovorila je kako su odnosi izvrsni.

– Zahvalna sam premijeru Orbanu i mađarskoj vladi na pomoći i prijateljskoj potpori u posljednjim metrima koje je Hrvatska imala u  završetku pregovora. To je bila pomoć koja ulazi u povijest – rekla je premijerka. Zbog cijele situacije napomenula je kako je poslala pismo DORH-u u kom predlaže sastanak  kako bi se vidjelo što Vlada eventualno može učiniti u zaštiti nacionalnih interesa.

– Predložili smo da se održi sastanak i vjerujem da će odgovor stići – rekla je Kosor.

Na pitanje je li se moglo napraviti više i bolje u slučaju D. Paravinje premijerka Kosor rekla je da to tek treba utvrditi i istaknula kako se ulažu napori da bude izručen Hrvatskoj, a u susjednoj zemlji, rekla je, postoji za to dobra volja. Kad je riječ o datumu izbora i sastanka s koalicijskim partnerima, rekla je da treba prvo pričekati da i formalno završe pregovori.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ZdenkaGrmaca 01.07.2011.

    Kosorice Izvrsno, sve je izvrsno, ma izvrsno.... U tvojoj "stvarnosti" je sve totalno izvrsno??? Izvrsna poremećenost! Dali ti sama sebe čuješ ili ne?

  • BORISARAMBAI 28.06.2011.

    Naravno da su odnosi dobri kad oni izvlače profit iz naše zemlje.Jadna smo mi država kad nas vode ljudi kojima je samo osobni interes bitan

  • papaja 28.06.2011.

    NAravno da su dobri kad se svakome uvlačite u guzicu, bez obzira koliko štetili državi i narodu. Zašto se u slučaju INAe ne ponašate kao Mađari kada je OMV htio preuzeti MOL?

Komentiraj...
Vidi sve komentare