To je to što me zanima!

Kosor: Oporba želi izbore jer Vlada radi svoj posao

Premijerka je u Bjelovaru položila kamen temeljac za dvije zgrade sa 38 stanova koje će koštati 12,8 milijuna kuna, a namijenjene su braniteljima...
Vidi originalni članak

Pojačano prizivanja prijevremenih izbora dolazi zbog činjenice da Vlada radi ozbiljno na donošenju antirecesijskih mjera, kako bi što brže izašli iz krize. Na tom području pripremamo s Udrugom poslodavaca niz mjera za oporavak gospodarstva. U te ćemo mjere uložiti 10 milijardi kuna, koje lani nismo imali. Isto tako intenzivno radimo na završetku pregovora oko ulaska u EU. Pored toga neke je zabrinula i nulta tolerancija i ozbiljna borba protiv korupcije, kazala je premijerka Jadranka Kosor, za posjeta Bjelovaru, gdje je položila kamen temeljac za izgradnju dvije zgrade namijenjene braniteljima. Uz Kosor na polaganje kamena temeljca za dvije zgrade s 38 stanova koje će koštati 12,8 milijuna kuna, a izvođač je Feniks iz Slavonskog Broda, bila je i potpredsjednica Vlade, Đurđa Adlešič, te ministri Damir Bajs i Tomislav Ivić. Grad Bjelovar je Ministarstvo obitelji i branitelja oslobodio komunalnog doprinosa te ostalih davanja i po riječima gradonačelnika Antuna Korušca darovao besplatno gotovo 4.000 četvornih metara zemljišta na prestižnoj lokaciji, što vrijedi oko 2,8 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • plavuša13 15.03.2010.

    Nisam znala da je posao vlade gulit i krast radni narod!!!!

  • nogometas05 15.03.2010.

    Udbasi Stazicevi i Milanovicevic koji mu iz dupeta virite kolektivno se medjusobno poubijajte i ocistite ovaj portal od takvog ljudskog sljama-komentari sz vam za umobolnicu(vecini)...cim netko radi ne valja,bando crvena!

  • PapaŠtrumpf 15.03.2010.

    Ma kakvi prijevremeni izbori, treba nama REVOLUCIJA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare